Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. március 10., csütörtök

Gyógyító Lélekhangoló rezgések


Karacs Ildi vagyok, legegyszerűbben úgy fogalmaznék magamról, hogy mantraterapeuta. Ezt Plitz Zoltán barátom találta ki, tán a legegyszerűbb elnevezés egy hangokkal gyógyító nőnek. Lételemem az éneklés, szeretek bármiféle korlátok nélküli hangokat adni, áramoltatni magamon keresztül. S ezeken a hangokon keresztül jön létre az energiaáramlás, kapcsolódás. S biztatom az embereket, hogy találják meg, s adják ki magunkból saját áramló, gyógyító, belső hangjukat.

Blokkoldást, csakratisztítást, elengedést élhetünk meg a hangok, rezgések erejével. Belső utazásban a tudattalanban lévő képek megmutatkoznak. Vezetett meditációval, hangterápiával, óceándobbal, gonggal, sámándobbal, indiai harmóniummal, hangtálakkal, s a csakrákhoz tartozó mantrák éneklésével, énekhang rezgésével tisztulunk, elengedjük, amire nincs szükségünk, s emeljük az adott csakra frekvenciáit. Engedem, hogy megnyilvánuljon rajtam a hangon keresztül az, amire szükség van. Sámándob és ősi ének hatására érdekes utazásban lehet részünk önMAGunk végtelen mély bugyraiba :). Magas hangoknál, a FÉNY szó kitartásánál lehetőségünk van kapcsolódni a Forrással, önmagunk belső fényével. A gong átütő rezgése különösen tisztító erővel hat, a sámándob pedig minden porcikát átrezegtet. Aki érezte, tudja, miről beszélek. Aki nem, lehetősége van átélni, ha velem tart. Testi ellazítás s rövid vezetett meditáció után már csak a hangok vezetnek. Óceándob, sámándob, koshi, shanti, hangtálak majd indiai harmónium, gong rezgetésével és sámándobra való énekléssel vezetem a meditációt, ahol a hét csakra mantráit rezgetem, éneklem, azokat a mantrákat, amiknek a szövegét Thuróczy Róbert írta. A dallamot én szereztem. A meditatív állapotot, belső képek megjelenését segíti a zene, a rezgő hangszerek, a hang. Meditációban a hét csakrán át vezetem a mantrákat, s lehetőség nyílik a frekvenciaemelésre, harmonizálásra, blokkoldásra. A meditáció után közösen énekelünk mantrákat, pozitív megerősítéseket, melyek az ELENGEDÉSRŐL, MAGABIZTOSSÁG ERŐSÍTÉSÉRŐL, NYÍLT, SZÍVBŐL JÖVŐ KOMMUNIKÁCIÓRÓL, ÉS A SZÍVCSAKRA MEGNYITÁSÁRÓL szólnak. Ez egy intenzív csakratisztító program is egyben. A csakrák energiaáramlását egy különleges mozgásos- éneklős gyakorlattal kötjük össze, amelyben összekötjük a Föld középpontját az éggel, csakráinkon végigvezetve az áramlást. Hangot adunk hangunknak, hiszen acapella, szavak nélkül is énekelünk a kristályokkal és gyógyító szimbólumokkal energetizált térben. Nyáron sok fesztiválon a Moksha napon, Everness Fesztiválon, Vegetáriánus Fesztiválon és az Ozora Fesztiválon sikerült szép terápiás mantrameditációkat csoportos és egyéni terápiákat népszerűsíteni. Sok embernek tudtam ezzel a módszerrel hatékony segítséget nyújtani blokkjaitól való szabaduláshoz.



Ki kell dolgozzunk minden blokkot a csakráinkból, lelkünkből, mert a beköszöntött aranykorral teremtő erőnk nő, s ezzel együtt a bennünk lévő feldolgozatlan, negatív erők hatása is nő. A teremtés nem válogat, hozott anyagból dolgozik, azt erősíti, ami bennünk van. A mantrameditáció, komplex művészeti terápia az egy hatékony módszer a tudattalanban lévő blokkok, komplexusok tudatosítására, feloldására. Ki kell cselezni belső komputerünket, hogy hozzáférhetővé váljon számunkra a lényeg. Akik már megtapasztalták mantrameditációimon tudják, hogy a hang csatornanyitó képességével személyre szabott helyreállító kódok érkeznek az égiektől, s utazhatunk múltba, előző életbe, téren, időn és testen kívül, ellazulunk, elmúlhatnak fájdalmak, vagy épp előjöhetnek, hogy rámutassanak arra, amivel dolgunk van. Meditatív állapotban a lelki és testi blokkok oldódását még jobban el lehet érni. A hangot (hangtálak, és mantrák, imák, mantrák, zenék hallgatása, gyógyító rezgések során) évezredek óta hívják segítségül a test és tudat egységének megteremtéséhez, az ősbizalmi állapot eléréséhez. 432 Hz. 432 Hz összhangban van a világegyetemmel. 432 Hz felszabadítja az energiát, összeköt a magasabb rendű tudatossággal és elvisz egy szép, pihenéssel teli állapotba, egyesít a tökéletes harmóniával, eltávolítja a mentális blokkokat. Hangterápia során a lélek mélyére nézünk, rálátunk a minket mozgató, s akadályozó képekre, elfojtott energiacsomókra, amit a megértés képességével, s hang rezgésével ki lehet oldani. Mert visszahangol mindenkit a jó frekvenciára, az eredetre. Ezért van az, hogy mindenkinél más történés van ezen a frekvencián, kinek ez, kinek az gyógyul meg, visszahangolódik a természetes frekvenciára. Néhány közülük: kb. negyed óra alatt oldódott fájdalom a deréktájon pár héttel ezelőtt egy kedves ismerősömnek. Lelki felüdülés, egy ismerősöm gondtalanság állapotát élte meg. Fejfájást, lábfájást percek alatt sikerült így oldani. Masszőrismerős kézduzzanatát hangterápiával percek alatt sikerült oldani, hogy másnap megint tudjon masszírozni. Migrén negyed órás kezelés alatt múlt el. Előző életes utazásokat szoktak megélni, rálátásokat a jelenlegi problémák igazi gyökerére. Volt, akinek víziszonya múlt el, vagy elengedte a régi párkapcsolati kötődését. Számtalan szép, több száz tapasztalat. A hang rezgése visszahangol az eredethez, a forráshoz, természetes állapotodba visszatérve helyreáll benned a rend. Egyéni énekhang terápiát segítik az énekhangon kívül a hangkeltő rezgések, hangtálak, gong, harmónium, sámándob, az éteri hangzású tanky drum.

Várlak Székesfehérváron, Budapesten vezetett meditációkon, egyéni kezeléseken és csoportos terápiákon. karacsildi@gmail.com,  https://www.facebook.com/karacsmantra

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!