Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. szeptember 2., szerda

Vegán Női Szépségek


Vegán Női Naptárt készítenénk 2016-os évre! Keressük a jövő év vegán szépségeit! Célunk, egy olyan naptár, amit jól esően teszünk ki a konyhába, jó érzéssel nézünk rá, nyers vegán recepteket, és gusztusos hölgyeket látunk. Célunk az, hogy a női test bájait és szépségeit fellebbentsük, motiválva ezzel női, akár férfi társainkat, a nyers vegán életmódra, az egészségre, a fiatalos, jó kinézetre! Mutassunk példát, hogy minden hölgy lehet csinos, magabiztos, egészséges, fiatal és szexi! Étkezésünkkel, receptjeinkkel, fotóinkkal tárjuk azt a világ szeme elé, hogy miért is érdemes vegán életmódot folytatni!  

Téged keresünk, ha szívesen lennél 2016 Vegán Szépsége!

Jelentkezési feltétel: betöltött 18. életév, vegán életmód, saját készítésű jó minőségű fotó, saját nyers recept, és hozzá saját készítésű jó minőségű fotó.

A jelentkező vállalja a megjelenést, reklámot, és vállalja a viszont reklámot is Facebook oldalán, honlapján, blogján, (aki rendelkezik saját bloggal, weboldallal azt is feltüntetjük) és a nyomtatási és szerkesztői díjakat. További részleteket e-mailben küldünk. Jelentkezni szeptember 30.-ig lehet. Aki előbb jelentkezik, az tuti bekerül, több jelentkező esetén facebook szavazásra kerül. Jelentkezz mielőbb! A fotókat, recepteket ráérsz szeptember 30.-ig beküldeni!

Nem tökéletes modelleket keresünk, hanem igazi, húsvér nőket, akik természetes szépségükkel, csillogásukkal, bájukkal szeretnék megmutatni a vegán életmód életérzését!

Miért érdemes jelentkezni? Akik bekerülnek a naptárba a 2016-os Nők Hetében is részt vehetnek! Minden jelentkező kap egy e-book példányt egyik receptes könyvünkből. A naptár nagyon jó promó ajándék is lehet vásárolóidnak, vagy szép ajándék szeretteidnek karácsonyra, újévre! És legfőképp reklám! A példányszámokról, megjelenésekről, és díjakról személyesen beszélünk, de egy nagyon elérhető, kivitelezhető árat próbálunk kihozni!

Jelentkezz mielőbb!

Jelentkezés: Az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre "Vegan Naptar" jeligével!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!