Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul

Vegán tanfolyamunk MOST egy csomagban, 40 % kedvezménnyel rendelhető meg!


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. szeptember 9., kedd

Orvosi előadáson voltunk kiállítók


Nagyon érdekes előadáson voltunk kiállítók Pesten a Tulip Inn Hotelben. A stressz kezeléséről volt szó a nap folyamán. Elsősorban egészségügyben dolgozó kollégáknak, szakembereknek tartották, de külsős személyek is bejöhettek.

A jövőben is elmegyünk és hasznos információkkal, tanácsokkal, ajándékokkal és könyvekkel várunk minden kedves érdeklődőt.

A 1. vegán receptes könyvünk és a 2.-es vegán receptes könyvünket nagyon gyorsan elkapkodták, főleg, hogy meditációs cd-ket adtunk ajándékba a könyvek mellé. Ez az akció szeptember 30.-ig él a Vegán Tanfolyam mellé járó Ajándékkosárral együtt! : ) Legközelebb Érden az Ófalu pincesoron várlak egy kis szüreti mulatsággal és kézműves vásárral : )


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!