Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. szeptember 23., kedd

Vegán piknik a Kozmoszba


Szeptember 14.-én a Kozmosz vegán étteremben tartottuk a pikniket. A Kozmosz egy csuda klassz hely, hangulatos, barátságos, családias a kiszolgálás, mintha csak hazamennél. Itt minden elfáradt vándor nyugalmat lel, és örömöt, melegséget.


Setény Gyöngyi gyönyörű mandala képei teszi még varázsaltosabbá a helyet, és a mandala teák, az indiai füstölők, no és nem utolsó sorban a finom, ízletes ételek, és zamatos italok.


Mindenkit kitudnak szolgálni, aki vegetáriánus, vagy nyers vega, azt is, és azokat is, akik hagyományos ételeket kívánnak meg, természetesen mindezt az egészség jegyében, egy kicsit másképp!


Nagyon jó társaság jött össze az asztalnál.


Különböző féle vegán édességeket,


és salátát,


és főételeket kértek. Mi is részt vettünk. Mindenkinek vittünk ajándékokat és finom nyers, vegán kóstolót. Nyers fasírozottat, magtejfölt, és zabtejet. Sikeres volt, hamar elfogyott. :)

Vitték a 1. receptes könyvet és 2. receptes könyvet is, így is hogy csak fél borítója van, amit nagyon szépen köszönök! (Most 1000 ft-tal kedvezőbb így, most érdemes vinni! Még van! 70/4084145)


Megismertem személyesen is Bonifert Annát, édes teremtés! Ő szervezte a vegán pikniket is. (Jobb oldalt vörös copfos). Ő a Vegán Állatvédelem blog szerzője.


A Kozmosz jelképe. Nagyon ötletes! Ez ám a figyelmes tálalás!

Estig beszélgettünk, és hazafele megcsodálhattuk a Gellért hegyet és Dunát kivilágítva. Élmény volt!


Ha legközelebb te is eljönnél, várunk a következő pikniken, illetve október 5.-én, vasárnap, 16 órakor lesz vegán tejkóstoló és rövid előadásom is a Kozmosz étteremben! Jelentkezni érdemes előre, asztalt foglalni és hány főre! Kérlek, előre szólj! Köszönöm! (Kozmosz előadás – tárgy szaffina(kukac)citromail.hu, 70/4084145)

Tervezünk a kozmosz étteremben egy vagány vegán Halloween partyt, ahol boszorkányvért és szelleműző levest tálalnánk fel, tökös gombócokat, és halloween tortát! Halloweenes zenékkel és jelmezekkel várnánk mindenkit! Aki kedvet érez hozzá, és jönne, írjon nekünk legkésőbb szeptember 30.-ig, hogy mielőbb készülhessünk! Ha szeretnétek, van rá igény, és jönnétek, megtartjuk a Halloweent! Nézd meg egy régebbi Halloweenesi bejegyzésünket!

Jelentkezés: (Halloween – tárgy, szaffina(kukac)citromail.hu, 70/4084145)

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!