Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. április 5., péntek

Zabtej


Nagyon szeretem ezt a tejet! Olcsó, és gyorsan elkészíthető! 4-5 kanálnyit egy éjszakára beáztatok vízben, reggel leszűröm, átöblítem, és annyi vízzel hogy ellepje leturmixolom. Vagy elkészíthetjük tejkészítő gépben is. Ha turmixoljuk, akkor egyszerűen csak átszűrjük egy szűrön, vagy textilzsákon, felöntjük egy liter tisztított vízzel, kevés Himalája vagy Parajdi sóval megízesítjük és ihatjuk is a frissen ”fejt” tejecskét! Készíthetünk belőle turmix italokat, shakeket, vagy ehetjük müzlivel is. A maradék zab zaccot se dobjuk ki, nagyon finom édességeket vagy fasírozottakat lehet belőle készíteni!

Fellelhető ásványi anyagok a zabban: Kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, B1, B2, B6, B3 vitamint is tartalmaz. Fogyasszuk egészséggel!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!