Magok, melyekből finom, életerős csírák lesznek. Így készülünk fel a télre.
Miért jók a csírák?
http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com/2010/10/csirak.html
Te fogyasztasz csírákat? Melyik a kedvenced?
Hogyan készítsünk csírából élő ”főzeléket”? Lásd: Ételkészítő videó, és receptes könyv.
Hogyan csíráztassunk, és mit lehet csíráztatni, és milyen tényezőkön múlik, hogy finom lesz-e, sikerülni fog-e? A Vegán Tanfolyamon erről is beszélünk részletesen. Mindent tudni akarok a tanfolyamról.
Miért jók a csírák?
http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com/2010/10/csirak.html
Te fogyasztasz csírákat? Melyik a kedvenced?
Hogyan készítsünk csírából élő ”főzeléket”? Lásd: Ételkészítő videó, és receptes könyv.
Hogyan csíráztassunk, és mit lehet csíráztatni, és milyen tényezőkön múlik, hogy finom lesz-e, sikerülni fog-e? A Vegán Tanfolyamon erről is beszélünk részletesen. Mindent tudni akarok a tanfolyamról.
Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése