Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. december 30., péntek

Év végi jutalom


Nagyon sokan írnak, likeolnak, és ezt nagyon köszönöm! Úgy döntöttem megjutalmazom azokat, akik tényleg szinte mindig elsőként kedvelik a cikkeimet, likeolnak a Facebookon. Az első, akit megjutalmazok Miklós Forgács Senior, a második Winklerné Vámosi Nóra, barátnőm, és a Fitt Nők Magazin szerkesztője, és a harmadik, a legifjabb ”rajongóm” Szádeczky Levente, ő a legfiatalabb levélíróm, és igazán rátermett, udvarias legény, negyedik pedig Pusztai Eszter és az ötödik Katalin Mária Székely, aki rendszeresen megosztja a tartalmakat, köszönjük! Jutalmuk, az Élő ételes előadás 2. videója. Értéke 2500 Ft.

A jövőben az aktív olvasókat, megosztókat, likeolókat jutalmazni fogjuk!

Az ajándékot hamarosan küldeni fogjuk e-mailben, letölthető formában.

Legyen csodás a napotok, készüljetek szilveszterre, az év utolsó napjára! Ne felejtsetek el zöldségeket, és gyümölcsöket enni, inni! Finom bólékat lehet készíteni gyümölcsökből is, alkohol helyett! Recepteket találsz a Karácsonyi ajándék ötletek könyvben. (december 31.-ig ingyenes kérhető.)

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!