Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. október 3., hétfő

Be regisztrálnál-e VIP tagként a kedvezményekért?


  • Szereted-e a kedvezményeket?
  • Gyűjtöd-e a kuponokat, pöttyöket, pontokat, és használod-e ezeket?
Nyilván nem tudja az ember mindet felhasználni, nekem is van olyan üzlet, bolt, ahol sajnos nem tudom a pontjaimat beváltani, mert csak egy-egy adott termékre érvényesek, amit pedig nem használok, pl: tisztítószerek, kozmetikumok.

De mi a helyzet a Szaffina fűszerkonyhájában lévő kedvezményekről, VIP tagságról, vajon szeretitek-e és igénybe veszitek-e ezeket a lehetőségeket? Van, aki igen, van, aki azonban nem foglalkozik a kedvezményekkel, és úgy rendel. Természetesen ez mindenkinek a szuvenír joga, és öröm számomra, ha támogatást kapok, és bizalmat, és megrendelik a vegán tanfolyamot, vagy a receptes könyvet, vagy épp az ételkészítő videókat.

Ahhoz, hogy VIP tag legyél, csupán fel kel iratkoznod a VIP listára! A blog főoldalán jobb oldalt a ”VIP tag leszek ... mert jó ide tartozni!” alatt. További részleteket olvashatsz a blog jobb oldalán a VIP kártyára kattintva! Feliratkozás után automatikusan kapsz egy 13 jegyű kódot, és ezzel kell beregisztrálnod a webáruházba a kedvezményekhez! Erre azért van külön szükség, hiszen nem minden hírlevél feliratkozó kap kedvezményeket, de minden VIP tag hírlevél feliratkozó is egyben. (Ez kicsit olyan, mint a minden rovar bogár, de nem minden bogár rovar.. : ), na jó ez csak a vicc kedvérét került ide.

Amikor rendelni szeretnél VIP tagként, akkor ahhoz külön be kell regisztrálni a webáruházba (a 13 jegyű VIP kóddal). Ha nem veszel igénybe kedvezményt, egyszerűen csak kitöltöd a megrendelő űrlapot a termékoldalak alján.

Nos, az lenne a kérdésem, hogy ez bonyolultságot okoz-e?

Egy kicsit meg kell dolgozni a kedvezményért, tény, de fontos számunkra, hogy mindenkinek egyszerű és könnyű legyen a megrendelés.

Illetve egyáltalán érdekel-e a kedvezmény, be regisztrálnál-e a webáruházba, hogy olcsóbban kaphass meg egy-egy terméket?

Most délutántól pedig már él az októberi Wellness csomag, ami 11 szolgáltatásból nyújt különféle kedvezményeket.

Ma délután figyeld a blogot, elérhetővé tesszük, kis online, letölthető füzetecske formájában, az összes ajánlatról a részletes leírást. Tehát érdemes nálunk VIP tagnak lenni! A kérdés, hogy te ezzel élsz-e?!


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!