Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. június 24., péntek

Fitt Nők: Reformnasi Receptek 1.


A Reformnasi pályázatra beérkező receptekből állította össze Nóra az első receptes Fitt Nők füzetet. Már a borító finomságok utáni csábításra csalja el a szemünket… Aki pedig belenéz, nem fog csalódni! Gusztusosabbnál gusztusosabb, ínycsiklandózó recepteket fog találni, huncut betűkkel, és kellemes színösszeállítással. Mindenkinek külön gratulálok, aki beküldte erre a versenyre a receptjét, mert csodásak a fotót, viszonylag egyszerű elkészíteni a legtöbb édességet, és valóban egészségesek, tehát nagy segítség azok számára, akik már így étkeznek, vagy most szeretnének váltani egy egészségesebb étrend felé.

Jó ötlet az édesség, mert általában az édesség az, ami az embereknek egy nagy űrt jelent a vegán étkezésben. Vagy gondoljunk arra, hogy vannak esetek, amikor valaki egy betegség miatt, (allergia, cukorbetegség, lisztérzékenység, stb…) nem eheti többé a hagyományos ízeket. Ilyen esetekben sem kell, hogy eltörjön bennünk a mécses, mert itt vannak a reformnasi receptek. Többen is megmutattátok, hogy hogyan lehet elkészíteni olyan finomságokat, édességeket, melyek nagyon hasonlítanak az eredeti recepttúrához, sőt teljesen kis is váltja azt, ám mégsem kell lemondani ezekről az élvezetekről sem. Köszönet érte!

Milyen finomságokat tudunk készíteni a könyvből?

Mini dió, és mogyoró tortácskák, almás palacsinta, banánjoghurt, kiwis csoki, citromtorta, gyümölcstorta, meggyes kosárkák, sárgarépa gombóckák, narancsos marcipános bonbonok, csoki krémmel töltött marcipán, és még ezenkívül sok finomság. Nagy részük nyersen készül, de találhatsz benne olyat is, ami egészséges alapanyagokkal, de sütőben sül, ez főleg azoknak szuper, akik még az átállás folyamatában vannak, illetve akik szeretnék ezt a „hagyományt” megőrizni konyhájukban.

Ha kedvet kaptál, és szeretnél Te is legközelebb részt venni egy ilyen versenyen, hogy megmutasd mit tudsz, hogyan tudnál segíteni másoknak a reform édességeiddel, rendszeresen figyeld a Fitt Nők Magazint, és Te is ott lehetsz a legközelebbi könyvecskében. Mert lesz folytatás…annyi biztos…reméljük Veled!

A könyv ingyenesen letölthető a Fitt Nők Magazin oldalán.

Jó olvasást, és időtöltést a konyhában!


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!