Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. február 10., szerda

Mivel leped meg kedvesed Valentin napkor?


Számomra ez a nap is csak olyan, mint a többi, és hiszem, hogy a szerelem, nem csupán egy napos fellángolás. Úgy vagyok vele, mint a karácsonnyal. Mindennap karácsonynak kellene lennie az emberek szívében.

„A szeretet az év mindennapját képes ünneppé tenni!”

Ám mégis csak jó, hogy ki van jelölve egy-egy nap a szerelemre, a szeretetre, a barátságra, stb… Így, azok sem felejtik el ezeket az igaz emberi értékeket, akik csalódottak, reménytelenek, és örök búbánatra kárhoztatták lelküket.

Nyilván nem vagy szerelmes, illetve nem tudod fenntartani a szerelem égő, mámoros, boldogság ittas állapotát az év 365 napjában, és a mindennapok 24 órájában. A szerelemben más energiák mozdulnak meg bennünk, reszketünk, és égünk, vágyódunk, és szenvedünk, hegyeket tudnánk megmozgatni, és szívünk szerelméért semmi sem lehetetlen.

Valentin nap a szerelmesek napja. Akinek van párja, az hálát ad, és meglepi valami aprósággal, (nem feltétlen vásárol!!) aki, még nem találta meg, keresgél, és ezen a napon újra felcsillan a remény szívében, talán hamarosan… őt is eléri Ámor szerelemmel ”mérgezett” nyila.

Nem feltétlen kell követned a „vásárlási trendeket”! Adhatsz több figyelmességet, elvégezheted helyette vagy segíthetsz a házi munkában, meglepheted egy finom vacsorával, az otthon melegében, gyertyafényes szépen megterített asztalnál.

Blogom főleg gasztronómiára épül, így én ezzel kapcsolatban fogok feltenni pár receptet és ötletet.

Nos, elárulod, Te mivel készülsz Valentin napra a kedvesednek? (Mit készítesz? Vagy mire figyelsz jobban?)

Én tavaly szerelmes verseket kaptam, nagyon szép képekkel. Nekem ez elegendő ajándék, mert nem szeretem, ha átmegyünk „vásárlási lázba”. Ez őszinte, és kifejezi mindazt, amit irántam érez a férjem.


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!