Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. január 26., szerda

Vegán Klub


Mit szólnál hozzá, ha lenne, egy olyan közösség, ahol megoszthatnád a gondolataidat, az ötleteidet, feltehetnéd a kérdéseidet a nyers, vegán étkezéssel kapcsolatban?

Ugyanezen a helyen előadásokat, hasznos információkat kaphatnál meg tőlünk, illetve más-más előadóktól, akik tapasztaltak az adott témában. Mindezt élőben!

Ez nem csupán tanfolyam lenne, ez egyféle életmód klub is, ahová bármikor jól eső érzés visszajönni, csatlakozni, részt venni, barátokat hívni! Itt zártkörű információk hangoznak el, VIP tagoknak!

Ha kaptál már pofonokat, aggályaid merültek fel, csodabogárnak tartanak, nem találsz ilyen közösséget ahol ezeket megbeszélhetnéd, akkor itt a helyed!

Előadásainkat ki fogjuk egészíteni vendégelőadókkal is!

Lenne kérdésed? Szeretnél megismerni másokat is a nyers élő vegán étkezésben? Szeretnéd megosztani másokkal is tapasztalataidat? Hogy is csinálják mások? Mi az, ami mozgatja őket? És még sok mindenre választ kaphatunk, és adhatunk, egy ilyen közösségben.

Gyere, tarts Te is velünk!

Havonta tervezzük a Vegán Klub élő online konferenciáit, vendégelőadókkal. Az első Klub megtartására 2011 február 22.-én (kedden) 17 órakor kerül sor.

Csak VIP Tagoknak! Részletek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!