Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. december 20., csütörtök

Téli szünet Meglepetés VideóvalKedves Olvasók!

Mától, december 13.-ától, téli szünet!

December 24.-éig továbbra is küldök számotokra üzenetet, és finomságok receptjeit. Tehát érdemes feljönni a blogra!

December 31.-én újra jelentkezem!

Mi várható az új évben?

2011 január második hetében Férfi hetet tartunk! Végre előtérbe kerülnek ők is! Hogyan élik meg a vegánizmust? Mi az, amire jobban figyelnie kell egy férfinek? Milyen receptekkel, ötletekkel tudjuk őket elvarázsolni, a vegán étkezésben? És még sok minden más, ami a férfiaknak szól! Ezt a hetet, nagy részt Nagy Károly (Karesz) fogja levezényelni, tehát valódi férfi szemmel lesz mustrálva a dolog!

Hét kérdések és pénteki könyvajánlók folytatódnak! Benneteket érintő témákkal, kérdésekkel! Akár Te is írhatsz, ha van olyan kérdés, vagy téma, amire jó lenne tudni a választ.

Tervezek februárban programot, de nem előadás jellegűt, ez meglepi, hamarosan feltesszük a blogra!

Márciusig Előadás, ételkóstolóval egybekötve, NEM LESZ! Így meg kell várnotok a tavasz első rügyeit! Természetesen cégeknek, és különböző rendezvényeken szívesen megjelenünk.

Tervezzük, hogy jövőre elindulnak a tanfolyamok, személyes, online, elmélet, és gyakorlat! Tehát előadások helyett, a tanfolyamokon lehet tanulni, és ételeket készíteni, kóstolni! Részletek év elején!

Ebben a pár hétben most én is lenyugodok, olvasok, tanulok tovább, és kidolgozom a tanfolyamok anyagát, éppen ezért ha még nem töltötted ki a kérdőívet (tanfolyamra kattintva) akkor épp itt az ideje! Vannak emberek, akik ezzel nem foglalkoznak, aztán későbbiekben nem jó az ár, túl magas, túl alacsony, nem jó az időpont, nem jó az óraszám, és még kitudja mi nem!? Előre! Előre! Előre! Nyilván mindenkihez nem tudjuk tökéletesen igazítani, de szeretnénk, ha ez valóban Rólatok szólna!

Köszönöm mindenkinek, akik rendszeresen, vagy csak néha benéznek hozzám, a blogra, bátorítanak, hozzászólnak a cikkekhez, és köszönöm azoknak is, akik eljönnek a rendezvényekre.

Kívánom, hogy teljesüljenek vágyaitok, szívbéli kívánságotok! Reménnyel, hittel és szeretettel teli ünnepeket kívánok, és sikerekben boldog újesztendőt!

Ha valakit még nem hívtál fel, hogy bocsánatot kérj, hogy elmondd: szereted, hogy megbocsáss, tedd meg! Mihamarabb! Küldök hozzá sok erőt!

Ezzel a kis videóval szeretnék elbúcsúzni, és várni Benneteket a 2011-es évben újra a blogon!

Szeretettel: Szaffina

Ne felejtsd! 24.-égi mindennap vár egy üzenet, itt a blogon!
Ha tetszik a blog, kövess a Facebookon és Twitteren!

1 megjegyzés:

  1. Hűű, de nagyon jó ez az összeállítás!! Nagyon jók a képek rólatok, meg a sok-sok finomságról!! Tetszik nagyon, ahogy a zene tempójára váltakoznak a képek!!

    Like :)!!

    VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!