Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. december 30., péntek

Év végi jutalom


Nagyon sokan írnak, likeolnak, és ezt nagyon köszönöm! Úgy döntöttem megjutalmazom azokat, akik tényleg szinte mindig elsőként kedvelik a cikkeimet, likeolnak a Facebookon. Az első, akit megjutalmazok Miklós Forgács Senior, a második Winklerné Vámosi Nóra, barátnőm, és a Fitt Nők Magazin szerkesztője, és a harmadik, a legifjabb ”rajongóm” Szádeczky Levente, ő a legfiatalabb levélíróm, és igazán rátermett, udvarias legény, negyedik pedig Pusztai Eszter és az ötödik Katalin Mária Székely, aki rendszeresen megosztja a tartalmakat, köszönjük! Jutalmuk, az Élő ételes előadás 2. videója. Értéke 2500 Ft.

A jövőben az aktív olvasókat, megosztókat, likeolókat jutalmazni fogjuk!

Az ajándékot hamarosan küldeni fogjuk e-mailben, letölthető formában.

Legyen csodás a napotok, készüljetek szilveszterre, az év utolsó napjára! Ne felejtsetek el zöldségeket, és gyümölcsöket enni, inni! Finom bólékat lehet készíteni gyümölcsökből is, alkohol helyett! Recepteket találsz a Karácsonyi ajándék ötletek könyvben. (december 31.-ig ingyenes kérhető.)

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!