Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. június 22., szerda

Nyaralunk! Csomagolunk. De mit? 3.rész


Neszesszer csomag:


Olyan apróságokról írok most, amit érdemes bepakolni, és magunkkal vinni, egy kisebb neszesszerben, amit betudunk tenni napi kirándulásaink során a hátitáskába, vagy nagyobb strandtáskába.

Először is legyen egy nagyobb neszesszerünk, amit az utazó bőröndbe teszünk, ebben lehetnek a női és férfi dolgok. Legyen benne: borotva, (mi a Gillette borotvát szeretjük, ez vált be) vagy nőknek epilátor, szemöldökcsipesz, körömcsipesz, körömvágó olló, körömreszelő, hajcsat, vagy hajgumi, tű, fültisztító, és legalább kétféle cérna, (fekete, fehér), biztost tű, egy kis tükör és fésűk.

Legyen nálunk kis és akár nagyobb ragtapasz, nedvesített kéztörlő, ezzel bármikor útközben tisztára törölhetjük kezünket étkezés előtt, vagy izzadás esetén, (drogériákban beszerezhető, 200-300 Ft). Papír zsebkendő, wc papír, (még ha van is a szálláson, kirándulásainkra érdemes vinni, mert nem ritkán előfordul, hogy nincs a nyilvános helyeken, vagy, hogy egyáltalán nincs nyilvános hely :) ….)

Nőknek betét, legalább tisztasági! Még ha éppen nem is lesz nőnap, akkor is vigyél! Érhetik az embert meglepetések….

Ha használsz valamilyen gyógyszert, akkor arról se feledkezz meg, de érdemes róla leszoknod idővel. (Még ha ez most nehéznek is tűnik…..Régen nekem egy kis táskányi vegyi pirula lapult a dobozban, ma már egy szem se…ha pedig történik egy „baleset” nyilván ott adni fognak az ellátók. De csak szükség esetén vedd be!!! Gyógyszer helyett vigyél gyógyteát! A Herbária nyugtató gyógyteája kifejezetten erős, erősebb mint egy algopyrin.)

Ezek apró dolgok, de igazán biztonságban az ember így érzi magát, és komfortosan, ha egy kis neszesszerben ezek ott vannak.

Ezen kívül a nagy neszesszerben még a fogkefe és fogkrém is kapjon helyet, esetleg a fogselyem, ha használsz. Nyaralásra érdemes újat vinni, (amúgy is lecseréli gyakran az ember) érdemes hozzá tárolót is venni, vinni, de nem szükséges. A szálláson általában a minimum két pohár mindenhol adva van, szállodai szobákban is, (egyébként jobb helyeken még varrókészletet, szappant és törülközőt, fürdőköntöst is adnak) ezeket a poharakat betudod fogni a fogkefék tárolásához. Két erős, tartós, műanyag poharat Te is vigyél, ez könnyű, és utad során is magaddal viheted. Fogkrémben természeteset vigyél! Ami nem tartalmaz fluort! Ayurvédikus, Sunrideres fogkrémeket ajánlanám. (Nekem ezek váltak be. 500 Ft-tól 4000 Ft-ig terjed az áruk. Az 500 Ft-os is épp olyan jó, sőt, szerintem még természetesebb is! Ez nagyon kis tégelyben kapható, kis helyen elfér, szemcsés, így jól letisztítja a fogakat, pici hátránya az, amit könnyen meglehet szokni, hogy sós. Ahimsa gyártja, Tulasi termék, érdemes kipróbálni.)

Még amiről gondoskodni kell, a szexuális örömök, és védelem! Érzed magad biztonságban nyaralás idején is! Pároknál előfordul, hogy éppen egy csodás nyaralás idején fogan meg a nő, és ismerek olyan esetet, ahol a sziget nevéről kapta a gyermek a nevét: Dominika. (Tehát ha gyermeket terveztek ez is lehet egy jó program…. : )

A neszesszerben gyümölcsmosó azért legyen nálad, mert sérülés, horzsolás esetén, egy cseppet tudsz rá tenni, és fertőtleníti a sebet.

(Többen is kérdeztétek tudok-e adni, most sajnos elfogyott a kis üvegem, de ha van ilyen kis üveged, szívesen adok, - olyan áron ahogy én veszem - csak már nekem is fogyóban van…ha megint veszek többet írok, illetve szóljatok előre és úgy rendelek, mert ezekhez nagyon nehéz hozzájutni, - jó áron- illetve nem járok fel gyakran Pestre.)

És a kence-fincék se maradjanak ki, főleg a napolaj, és a csípésre a sunbreeze olaj, erről már tegnap írtam.

Folytatjuk…..


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!