Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. május 8., vasárnap

Natura Nap, és Gizella Nap élménybeszámoló


Mint ahogy azt ígértem, azoknak, akik nem tudtak eljönni, ezekre a színvonalas, nagyszabású rendezvényekre, Veszprémbe, azok számára egy kis ízelítőt adok, mi is történt ezeken a napokon.

A Natura Napon, Selmeci József Csongor, az Ahimsza Jóga Központ vezetője, és a Magyar Jóga Társaság elnöke tartott előadást a jógáról. Sajnos csak az első felében tudtam részt venni, mert közben jöttek a standunkhoz, pedig remek volt, öröm volt hallgatni!

Kálazi Ági, tradícionális reiki mester, Thuróczy Róbert, parapszichológus, a csakrák színeiről, jelentéseiről.

Dr. Eöry Ajándok, orvos-természetgyógyász és Bertha András, rákkutató professzor tartott előadást a nap folyamán. Ezután kerekasztal beszélgetés következett, az egészségügyi rendszerről, és annak javításáról.


Az Életmag Gyógyszövetség gyógyítói külön termekben fogadták az érdeklődőket, lehetett többek között grafológiai elemzésre, fülakupunktúrás tanácsadásra, masszázsra, energiakezelésre, Bach-virágterápiára jelentkezni. Az időpontok már szinte délelőtt teljesen beteltek….

Ezenkívül standok is voltak felállítva, selyemfestő, mandalaképek, gyógyfüvek, és vegán táplálkozási tanácsadás asztalokhoz lehetett menni.
A mi asztalunknál is sokan megfordultak, a táplálkozási tanácsadás mellett, adtunk ingyen elvihető anyagokat, lehetett kérni díjtalanul a C-vitaminos könyvet, és az ősi regenerációs elemzést is. Kinyomtattuk a Nyugdíjas portál Húsvéti különszámát is, ahol szintén cikkel, receptekkel megjelentünk, így az is személyesen megtekinthető volt.

Rengeteg kérdést kaptunk, volt akinek idegenként hangzott a nyers étkezés, nem beszélve a zöld turmixokról, ami bár csak szóróanyagon volt látható leírással együtt, néhol míg így is bizarr érzést keltett. Voltak, akik pedig már vegánként jöttek, ez csodálatos! Ők már megértették, miért tesszük ezt!

Fél órát beszélgettünk egy kedves fiatalemberrel, miért, és hogyan készítse el a zöldeket, és jött az egyéb kifogás, nincs időmtől kezdve…a további kifogásokig, míg már nem volt több kifogás, mert mindent kezeltünk, közölte velünk, hogy ő tulajdonképpen nem is ért egyet ezzel az egésszel, mert az ember húsevő, és az is marad! Nem értem mit beszélgettünk mi fél órát?!.....(De azért kedves volt) De ez is azt igazolja nincs is sokszor kifogás, csak nem tudják az emberek, hogy mondjanak nemet. (Egy olyan dologra, ahová az ő lábuk vitte..)

A Gizella napokon belül, mi szombaton, a gyógyítók udvarában kaptunk helyet.


Panoráma a gyógyítók udvarából

Az idő csodálatos volt, és ez nagyon érezhető volt az emberek vidám hangulatán is. Az Életmag Gyógyszövetség gyógyítói kaptak asztalokat, és lehetőséget, hogy általánosságban, bemutathassák, röviden tájékoztassák az embereket az alternatív lehetőségekről.


Molnár Ildikó, gyógytornászCseke Sándor
, numerológiaKuhár Zoltán, fül akupunktúra


Rózsa Judit, Bach-virágterápia, és Borzákné Kovács Jolán Tünde, tarot


Mi, nyers vegán étkezéssel kapcsolatban vártunk mindenkit szeretettel.

Tanácsadás, sem vizsgálat nem történt, csak beszélgetés, és tájékozódás, de ez éppen elég volt, mert rengetegen tódultak be hozzánk, aminek mindannyian nagyon örültünk. Főképp, amikor délután felvonultak a Királynék! Hát igen, királynék városában vagyunk, ahol megjelent Mária Terézia királyné.Sissi, az-az Erzsébet királynéÉs még jó pár gyönyörű korabeli hölgy és úr, pompás, elegáns korabeli ruhákban.

Én teljesen átadtam magam a hangulatnak, és úgy éreztem megelevenedik a kor előttem, és valóban ott állnak szemeim előtt az igazi királynék. Köszönjük nekik, hogy ennyire valósághűen ide tudták varázsolni a kor szellemét!

Sissi kiralynő

Az asztalunknál a legtovább időző, és leglelkesebb személy, nem más, mint Sissi királynő, az-az Halas Adelaida színésznő volt, amivel külön megtisztelt! Nagyon kedves, igazi hölgyet ismerhettünk meg személyében!

Reméljük jövőre ismét ilyen fergeteges lesz a Gizella napok, még több érdeklődővel, önmagára és környezetére, egészségére adó ember, és remélem azokkal is tudok találkozni, akik most nem tudtak eljönni!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!