Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. január 26., szerda

Vegán Klub


Mit szólnál hozzá, ha lenne, egy olyan közösség, ahol megoszthatnád a gondolataidat, az ötleteidet, feltehetnéd a kérdéseidet a nyers, vegán étkezéssel kapcsolatban?

Ugyanezen a helyen előadásokat, hasznos információkat kaphatnál meg tőlünk, illetve más-más előadóktól, akik tapasztaltak az adott témában. Mindezt élőben!

Ez nem csupán tanfolyam lenne, ez egyféle életmód klub is, ahová bármikor jól eső érzés visszajönni, csatlakozni, részt venni, barátokat hívni! Itt zártkörű információk hangoznak el, VIP tagoknak!

Ha kaptál már pofonokat, aggályaid merültek fel, csodabogárnak tartanak, nem találsz ilyen közösséget ahol ezeket megbeszélhetnéd, akkor itt a helyed!

Előadásainkat ki fogjuk egészíteni vendégelőadókkal is!

Lenne kérdésed? Szeretnél megismerni másokat is a nyers élő vegán étkezésben? Szeretnéd megosztani másokkal is tapasztalataidat? Hogy is csinálják mások? Mi az, ami mozgatja őket? És még sok mindenre választ kaphatunk, és adhatunk, egy ilyen közösségben.

Gyere, tarts Te is velünk!

Havonta tervezzük a Vegán Klub élő online konferenciáit, vendégelőadókkal. Az első Klub megtartására 2011 február 22.-én (kedden) 17 órakor kerül sor.

Csak VIP Tagoknak! Részletek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!