Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. november 23., szerda

3. Receptes könyvem: Nyers Vegán Ételek Szaffinával

3. Receptes könyvem: Nyers Vegán Ételek Szaffinával

Részletek a könyvből:

„Kedves Olvasóm! Immáron harmadik receptes könyvemet adom át a kezedbe! Ha most találkozol először velem és a nyers ételekkel, akkor köszöntelek és gratulálok, hogy te is elindultál a tiszta táplálkozás és a tudatos étkezés útján. Azok számára, akik már ismerik előző receptjeimet, most újdonsággal szolgálhatok! Ebben a receptes könyvben kicsit változtattam az elkészítéseken. Megmaradt gyorsan, egyszerűen elkészíthető formában, ám kicsit lazítottunk az összetevőkön, és hozzáraktam olyan élelmiszert is, ami növényi hús, tofu, szója készítmények, illetve melegítő hatású ételek. Még pedig azért, mert egyrészt a gyorsaság világát éljük, és még mindig jobb a gyorsan kéznél lévő növényi készítmény, mint a hagyományos egészségtelen eljárással, netán állati eredetből készült étel. Hogy úgy mondjam… „kicsit lazítottunk azon a szoros nadrágszíjon...” Mindenki úgy étkezik továbbra is nyersen, vegánul, ahogy ő azt szíve jogának tartja, én pusztán segítséget, tanácsot adhatok. 

(…)

Az ételek vegán alapokra épülnek. Nem tartalmaznak állati összetevőket, mint csont, hús, tej, tojás, vagy állati származékokat, mint mindenféle tejszármazék, például: túró, joghurt, vaj. Nem tartalmaznak mézet sem. Ezenkívül semmilyen idegen anyagot nem használunk föl, sem színezéket, sem aromákat, állományjavítókat, E – származékokat, tartósítószereket, sem lisztet, sem cukrokat, legfőképp alkoholokat. Ezért bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek! 

(…)

Ételeink nyersek, vagyis élők, enzimben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagok. Nem főzzük meg őket, különben az enzimek elpusztulnának. 45 ºC fölött meghalnak az enzimek, melyek az életerőt szolgáltatják a testnek, ezenkívül a vitaminok és ásványi anyagok nagy része is elveszik.”

A receptes könyvben édességek, fagylaltok, krémek, főételek, levesek, saláták találhatóak különféle formákban. 65 recept 96 oldalon. Színes képekkel illusztrálva, és kedves kis lények társaságában. :) 

Tartalom itt elérhető:


Tartalomjegyzék letölthető ide kattintva!

Rendelhető! Ára: 3490 Ft + 540 Ft postaköltség (4030 Ft) vagy rendezvényeinknek átvehető ingyenesen, dedikálva! (Programjainkat kövesd a blogunkon, illetve Facebook oldalunkon) Tanfolyamosainknak 500 Ft kedvezmény! (Kérjük, teljes névvel ezt jelezd felénk!)

Megrendelem Szaffina 3. vegán, receptes könyvét!
Írj e-mailt az info(kukac)szaffinafuszerkonyha.com címre "3. receptes könyv" tárggyal! E-mailben küld el a nevedet, számlázási és postázási címedet! A könyv személyesen is átvehető Budapesten! Köszönjük.


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!