Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. november 14., hétfő

Karácsonyi Ajándék Ötletek e-book Ajándékba!


Hamarosan itt a karácsony!

A világon a legszebb ünnepünk! A szeretet ünnepe! Az adás, a hála, a béke, a meghittség ünnepe! Mi is szeretnénk megajándékozni Téged!

Karácsonyi Ajándék Ötletek című e-bookot Te is megkaphatod!

Sok-sok apró kreatív ötletet gyűjtöttem össze egy csokorba. Amikor nem tudod, kinek, mit is adhatnál? Amikor nem akarod, hogy már megint az unott ajándékokat adjátok egymásnak. Amikor nem akarod, hogy megint a pénz domináljon karácsonykor, és amikor valami igazán különleges, varázslatos karácsonyra vágysz, akkor kell kézbe venni ezt a kis könyvet, mely segítségedre lehet! A könyvet ajánlom bárkinek, bármikor, nem csak karácsonykor!


Nem kell mást tenned, mint hogy Te is tovább ajándékozod másoknak! Valós adatot adj meg! Ellenőrizzük.

Küld el legalább 3 ismerősöd nevét, e-mail címét az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Ajándék Karácsonyi Ötletek” tárggyal! Küldjük Neked és az általad megadott Ismerőseidnek, fogadjátok szeretettel! 

A letöltött ajándékkönyv egyben egy Hírlevél feliratkozás kezdete.

Az anyagot másolni, továbbítani engedély nélkül tilos! Kérlek légy becsületes, köszönöm!(Sajnos, amikor automatizáltuk a rendszert ezzel többen visszaéltek, ezért mi személyesen fogjuk ellenőrizni, és kiküldeni a könyvet.) Megadhatsz több személyt is, természetesen! Minél több emberhez eljut, annál többet adhattunk!

A másik ajándékunk Karácsonyi torta ételkészítő videó.

Plusz Ajándékot kapsz, ha kedveskedsz ismerőseidnek! Mikulás ruhában várlak és megmutatom, hogy készíts Vegán Karácsonyi Diós Tortát : )

 A könyvben 55 ötletet találhattok, több mint 80 oldalon, színes képekkel illusztrálva, és kész sablonokkal. Mikulásként várlak a képernyő elé, 20 perc interaktív tortakészítés videó közben!
Vegán karácsonyi diós torta ételkészítő videó 20 percben

Hogyan készíthetsz nyers vegán karácsonyi dió tortát? Tarts velem, és megtudhatod! Én mikulásként várlak a képernyő elé, és karácsonyi zenékkel, az biztos, hogy unatkozni nem fogsz! : )

A Vegán Karácsonyi Diós Torta igazi meglepetés, Mikulásként várlak a képernyő elé, 20 perc interaktív tortakészítés videó közben!

Egy kis ízelítő:


Küldjük Neked és az általad megadott Ismerőseidnek, fogadjátok szeretettel! 

A letöltött ajándékkönyv egyben egy Hírlevél feliratkozás kezdete. 

Az anyagot másolni, továbbítani engedély nélkül tilos! Kérlek légy becsületes, köszönöm! 
További ajándékokat, videókat és recepteket, hasznos cikkeket, könyvajánlót, programokat, találsz a blogunkon, és a weblapunkon. 
Továbbra is várlak az oldalaimon!

Mostantól mindennap osztunk meg valamilyen karácsonyi zenét vagy filmet Facebook oldalunkon! Likeold te is! Készüljünk együtt lélekben az ünnepekre!

Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!