„Mindig is foglalkoztatott bennünket az egészséges, betegségektől mentes élet. Már közel tíz esztendeje egyáltalán nem használunk például cukrot, vagy iszunk alkoholt. Számunkra a nyers vegánság a fejlődésünk egy lépcsőfoka volt. Persze nem szeretnénk itt megállni, az önfejlesztés, lelki és mentális fejlődésünk életünk egyik legfontosabb része”
Nagy Károly, Életmód és Táplálkozási Tanácsadó, a Szaffina Fűszerkonyha egyik szerzője
„Szerintem nekünk nem a külföldi, amerikai, angol nyers vegánokat kell követnünk, hanem a saját ízlésünknek megfelelően kell kialakítani vegánságunkat is. Tisztában vagyok vele, hogy mi magyarok az erősen fűszeres, ízletes ételekért vagyunk oda, ezért ezeket a zöldségek, gyümölcsök, magvak esetében is bátran használom. Kiváló nyers töltött káposztát, vagy szilvás gombócot készítek, amely csak nevében és fűszereiben hasonló az eredetihez, egyébként nagyon finom nyersen is.”
Nagy Szaffina, Életmód és Táplálkozási Tanácsadó, a Szaffina Fűszerkonyha főszerzője
A teljes cikket a Napló honlapján az alábbi linkre kattintva elolvashatod!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése