Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. november 11., hétfő

Újra rendelhető a nyomtatott receptes könyv



Többen is érdeklődtek a nyomtatott receptes könyv után, mert kifogytunk belőle, és most csak e-bookban kapható, ezért ha szeretnétek nyomtatott receptes könyvet, és szeretnétek ezt karácsonyra, akkor most van rá lehetőség!

Kérek mindenkit, hogy aki, kéri, az jelezze mielőbb felénk a szaffina@citromail.hu címen! Ha elegendő példányszámra van igény, akkor kinyomtatjuk. A nyomdai munkák miatt, legkésőbb november 26.-ig kell jelezni! Csak jelezni kell, fizetni még nem! Egységesen szólunk mindenkinek, hogy meg van-e az elegendő példányszám, és ha igen, akkor még azon a héten küldjük is a nyomdába, és akkor lehet fizetni!

Kérem, csak azok szóljanak, akik biztosan meg is veszik!

Legkésőbb november 26.-ig kell, hogy beérkezzen a könyv ára, + postaköltség: 2490 Ft + 470 Ft=2.960 Ft. Aki nem fizet időben, annak sajnos nem tudom biztosítani a könyvet. Számlát természetesen mindenkinek küldünk, egy kis meglepetéssel!

December 9.-én legkésőbb postára kell, hogy adjam a könyveket, postások is megcsúszhatnak, szóval biztos, ami biztos, ha a fa alá szeretnénk karácsonyra a nyomtatott könyvet, akkor december 9.-én postázok! Ez hétfő! (13.-tól várhatóan elutazunk, így 20. előtt már nem tudok kiszolgálni.) Aki november 26.-ig kifizeti, annak lesz nyomtatott receptes könyve karácsonyra, aki nem, annak már csak az újévben tudok adni! Január 6.-tól.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!