Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. november 29., péntek

Ismét rendelhető a nyomtatott receptes könyv!39 élő recept, színes képekkel illusztrálva. Hogyan készítsünk gyorsan, egyszerűen, magyaros, nyers vegán ételeket?

Kattints a videókért, és olvasd el olvasóink véleményt!

http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/termeke/szaffina-receptes-konyve-1kotet

Igaz, az előrendelést le kellett adni november 26.-ig, de van még lehetőség a továbbiakban is, a készlet erejéig! Sikerült többet lerendelni, így kitudjuk szolgálni azokat is, akik kicsit később szeretnének vásárolni, vagy később kapnak észbe karácsonyi vásárlás miatt! December 20.-ig szolgálunk ki mindenkit, online termékekkel, azonban a nyomtatott receptes könyvet csak december 13.-ig, péntekig áll módunkban feladni a postán, hogy karácsonyra biztos megérkezzen. Utána is lehet rendelni a könyvet, csak azt már 20.-án és utána lévő napokban tudjuk csak feladni. 

Viszont online termékeket, mint Regenerációs elemzést , Vegán Tanfolyamra jelentkezés, Karácsonyi Ajándék Ötletek e-book, lehet kérni folyamatosan! A Karácsonyi Ajándék Ötletek e-bookhoz, ajándék diós torta videó is jár!

Üdvözlettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!