Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. január 16., hétfő

Férfi Hét Megnyitó

Kedves Olvasók!

Nagy Karesz vagyok és az a megtisztelő feladat jutott nekem, hogy felkonferáljam az idei férfi hetet. Nagyon izgatott vagyok mivel olyan szakértőkkel, tanítókkal, beszélgetünk, akik nagyon értékes információkat osztanak meg velünk.

Teljesen mindegy melyik nemhez tartozunk, a lélek folyamatosan fejlődik és szüksége van a szépre, az értékekre. Úgy próbáltuk az interjúkat összeállítani, hogy mindenki hasznos tapasztalatokat illetve megerősítéseket kapjon a jelenlegi életfeladatai elvégzéséhez.

Az első napokban a lelket, a szellemet tápláljuk, majd megetetjük a „porhüvelyünket” az anyagi testünket, és készítünk valami finom, egyszerű finomságot a konyhában.

Minden nap cikkekkel, videó interjúkkal várunk mindenkit. Arra kérünk benneteket, hogy minél több emberhez juttassátok el a filmeket, a cikkek elérhetőségét.

Ez az év nagy lépés lesz az emberiség, az univerzum történetében így a gondolatainknak, cselekedeteinknek óriási jelentősége van : )

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a Férfi hetet! Hölgyeket is szeretettel várunk! Tádám!!!

Köszönjük, hogy velünk tartatok.

Elsőként Cseke Sándor számmisztikussal fogunk beszélgetni. Interjú hamarosan látható.

Karesz

Egy kis ízelítő:





Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!