Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. november 21., hétfő

Változások 2012-re


Miért van szükség változásokra? 2012 meghatározó év lesz számunkra, és ez érezhető a mi saját életünkben is. Nemrég olvasóinkat a VIP kedvezmények használatáról kérdeztük, és meggyőződtünk róla, hogy hatékonyabb lenne, ha ez a belső kör valóban kivételes lenne, és nem csupán egy felirat.

Tapasztaltuk azt is, hogy a regenerációs elemzés után többen is leiratkoznak, ezért módosítjuk annak elérhetőségét. Sokak számára pedig még mindig irányadó az ár, és a minőség és e kettő közti meghatározás, holott a mi célunk az volt, hogy mindenkihez eljusson, és megvehesse, ezért a minőséget enyhén tükrözni fogjuk az árral. Sokat dolgozunk az anyagokkal és szeretnénk, ha 2012-ben ez megbecsült munka lenne.

Változások 2012-re

  • Árváltozás
  • VIP tagság változik
  • Személyes tanácsadás
  • Regenerációs elemzés
  • Webáruház változás

Árváltozás! A tanfolyam havi ára 9.990 Ft lesz. A külön álló, (tehát nem jár tanfolyam kötelezettséggel, havi rendeléssel, ez csak egyszeri vétel) 12.990 Ft. Úgy gondoljuk még ez is elég reális, és barátságos, elérhető ár! A tanfolyamhoz tartozik egy e-book, és egy hanganyag.

Az ételkészítő videók ára 499 Ft-ról (1 db film) 599 Ft-ra módosul.

Részletek.

Azok számára, akik 2011-ben kezdték el a tanfolyamot, az ár NEM változik! 2011 december 31.-ig leadott és ki is fizetett rendelések még a régi áron kaphatóak, 2.880 Ft VIP tagoknak, 3.600 Ft nem VIP tagoknak. A különálló 4.990 Ft.

A VIP tagság változik! 2012-től azok tartozhatnak a különleges VIP tagok közé, és ezzel rengeteg kedvezményt és ajándékot kapnak, akik elvégezték, de legalább is elkezdték a tanfolyamot. Különálló nem számít bele. Így a tanfolyamnál megszűnik a VIP kedvezmény.

Sokan kérték a személyes tanácsadást, így januártól lehet igényelni! Egyelőre elektronikus úton, e-mailben. Tanfolyamot végzőknek ingyenes, egy alkalom. 5.000 Ft a személyes tanácsadás, VIP tagoknak 2.500 FT. (Kérdezni továbbra is lehet, ami már túlmegy a személyes tanácsadásra, szólni fogunk! : )

Regenerációs elemzés, ami színvonalas, 10-12 oldalas, és elég sok munkánk van vele, amit sokan nem is értékeltek ingyen, ezért 2012-től díjas lesz! Ára: 10.000 Ft.

Átváltoztatjuk a webáruházat úgy, hogy megrendelő űrlapon keresztül tudj rendelni, ezzel is megkönnyítve a vásárlásodat. Így nincs szükség webáruház regisztrációra a jövőben.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!