Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. augusztus 31., péntek

A gyereknek kell a hús...


A gyereknek kell a hús… a gyereknek kell a napi főtt étel… a gyereknek kell a csoki is…és jól belebújtatják magukat a szülők, hogy miért is nem tudnak ők életmódot váltani…téves be rögzött hitrendszerek, kifogáshegyek, lustaság a változásra, pillanatnyi élvezetek megélése….És csodálkoznak a gyerek ételallergiás, elhízott, pattanásos, lusta, vagy épp hiperaktív, stb…. és jöhetnek a gyógyszeres kezelések… ahelyett, hogy egyszerűen csak életmódot változtatnának és rátérnek a természetes útra.
Ha valóban TUDNI akarod a fenti tévhitekre a választ, gyere tanulni! (Mert ha még ezekbe a tévhitekbe ringatod magad, van mit…)
40 tévhitre is kitérünk!!! Óriási változásban lesz részed, ez biztos!

Vegán Tanfolyam:


Nagy Szaffina 🌀 Spirituális életmód tanácsadó, író

A gyereknek kell a hús… a gyereknek kell a napi főtt étel… a gyereknek kell a csoki is…és jól belebújtatják magukat a...

Közzétette: Szaffina Fűszerkonyhája – 2018. augusztus 30., csütörtök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!