Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2017. április 14., péntek

Áldott, Békés és Tiszta Húsvéti Ünnepeket Kívánok!



Kívánom, mindenkinek, hogy ez az ünnep valóban a szívekben és a tudatban is megtestesüljön, ahogy minden ige. Kívánom, hogy tisztaságunkat megőrizvén tartoztassuk magunkat azoktól a kívánalmaktól melyek ártóan és beszennyezően hatnak tudatállapotunkra, lelki békénkre és fizikai testünkre is. Tartsuk magunkat továbbra is a tiszta, állat, vegyszer és származékoktól mentes táplálkozáshoz, miközben elcsendesülünk, önmagunkba nézünk. Készítsünk húsvétkor vegán nyers finomságokat az asztalra, zöld salátákat, pestókat, tekercseket, édes turmixokat, hogy belengje a konyhánkat a tavaszi zsenge illat, az energia, az élet! Jussunk eszünkbe minden egyes tojás megevésekor, hogy az állat magzatját fogyasztjuk, minden hús evéskor pedig hogy a mi húsunk és vérünk is állhatna a hűtőládákban…. Kívánom teljes szívből, hogy megértsék egyre többen, hogy milyen romboló, félelem ittas, negatív energiákat viszünk be azáltal, hogy leölt állatok testét esszük, és kívánom, hogy megértsük, hogy nincs szükségünk erre a kizsákmányolásra. Ha tiszta tudatot szeretnénk, tiszta testet, tápláljuk azt enzimdús, élő nyers ételekkel, olyanokkal, amelyek tiszták, energiával feltöltenek, tápanyagokkal látnak el. Kívánom, hogy az ünnepek valóban a feltöltődésről, az elvonulásról szóljanak mindenki életébe, hogy belső megértésre és megtérésre jussunk. Kívánom mindenki szívébe a tisztaságot, szeretetet, tudatába a megértést, és megvilágosodást! Egy magasabb rezgésért! Egy új Földért!

Szeretettel: Szaffina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!