Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul

Vegán tanfolyamunk MOST egy csomagban, 40 % kedvezménnyel rendelhető meg!


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. április 12., kedd

Natura Nap Veszprémben


Spirituális nap a királynék városában Kálazi Ági tradicionális reiki mester szervezésében! Érdekes előadásokat hallgathattatok meg (köztük a miénket is), kezeléseken lehetett részt venni, mandalákat lehetett színezni, és azt ki is elemezték nekünk, Enrico zenei médium is jelen volt meditációs cd-ivel és könyvével, csodálatos mandala festményeket és ásvány ékszereket is láthattunk, vásárolhattunk.
Az ősi regenerációs filozófiáról tartottunk előadást, és a nap plusz ajándéka az volt, hogy aznap mindenkinek, aki kérte, ingyenesen felajánlottunk egy személyre szóló elemzést. Előadás után nyers, ízes, színes ebéddel vártuk a résztvevőket. 


Fotó: Izer János

Tálalunk…
A fotókat Vági Ilona készítette.Köszönöm a segítőimnek és barátaimnak a lelkes támogatást! A fotózást, videó felvételt, zöldségek, gyümölcsök előkészítését, és tálalását, és a standon való helytállást! Köszönet: Vági Ilonának, Kiss Richárdnak, Nagy Karesznak, Izer Jánosnak.Fotó: Vági Ilona

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és részvételével támogatta a rendezvényt! Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, könyvet vásárolt, és dedikálhattam! Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, kedves jó szavakat, dicséreteket, amiket tőletek kaphattunk! Külön köszönöm volt tanáromnak, Gulyás Évának hogy ismét láthattam és eljött!

Végül…. köszönöm annak, aki elcsente a dedikálós zöld tollamat, használja egészséggel!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!