Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2017. február 6., hétfő

Hipnózis, mint gyógymód


„A hipnózisos és szuggesztiós terápia korunk egyik legnagyobb orvosi vívmánya.” /Dr. Otto Wetterstrand/

Már az ókori egyiptomiak is ismerték eme fájdalomcsillapító és gyógyító kezelések módszertanát. Egy régi papirusz tekercsen ez a felirat olvasható:„tedd rá kezedet, hogy elnyugodjék karjának fájdalma és mond ki: eltűnik a fájdalom.” Minden betegség okozója a szellemi erők gyengesége és a lelki stressz, traumák nem kezelése, nem megfelelő feldolgozása. Már az 1920-as és 40-es években is előszeretettel alkalmazták a hipnózist, mint gyógymódot. Rengeteg orvosi dokumentáció, kutatás, könyv jelent meg a világban. Mivel a tudatalatti mély rétegeibe van beágyazódva a legtöbb félelmünk, aggodalmunk, lelki betegségeink, korlátaink, netán megélt, de akár el is felejtett traumák, sokkok, ezért a legalkalmasabb felszínre hozása a mély hipnózis technikák elsajátítása és végzése. 

„A hipnózis a beteg megváltozott figyelmének átmeneti állapota, olyan állapot, amelyben különféle jelenségek léphetnek fel, akár spontán, akár válaszképpen verbális (szóbeli) vagy egyéb ingerekre.” /British Medical Associaton/


Vannak, akik nem tudják mi történik ilyenkor, és esetleg túl misztikusnak látják, vagy csalásnak, sarlatánságnak kiáltják ki, pedig valójában nem történik más csak felszínre hozzuk az információkat, pozitív szuggesztiókkal dolgozunk, akár átprogramozásnak is nevezhetjük, pozitív értelemben. A mély lélektani feldolgozása a megélt élményeinknek, amelyekről tudatosan lehet nem is tudunk, lényeges gátakat szakíthatnak fel bennünk. A személyiségünk jobbításán át, a gyógyulásig, fájdalmak csökkentéséig bármi megtörténhet. Javíthatunk a sportteljesítményünkön, a kapcsolatainkon, a kommunikációnkon, visszahívhatjuk az emlékeinket, sőt fogyást is elérhetünk vele, és egészségünk jobbítását is.

„A hipnotikus szuggesztiós kezelés messze fölülmúlja sikerességében a hagyományos orvoslást. A gyógyszeres kezeléssel ellentétben veszélytelen, gyors és kellemes.” /Dr. Liébeault/


Mi történik egy ilyen találkozó alkalmával? A hipnotizőr találkozik a pácienssel, rövid beszélgetés után egy nyugodt, csendes szobában tartózkodnak, ahol a páciens teljes ellazulásba, relax állapotba kerül, és vezetett hipnózis segítségével mély tudat alatti transz jön létre, melyben feltárulhatnak a megoldandó feladatok, gátak, a páciens tudatalattijának eddig zárt részéből. A feltárást, a feloldás követi, és pozitív szuggesztiókkal való átprogramozással. 

„A szuggesztió egy gondolat tudat alatti megvalósulása.” /Ch. Bandonin professzor/

Hogy mennyi gát, félelem aggodalom, kétség, napi stressz tömődik az agyunkba, és ezek láthatatlanul mennyi betegségtünetet produkálnak, elképesztő mennyiség…. főképp, hogy az emberek nem tudatosak és nem figyelnek oda saját érzéseikre, gondolataikra, kimondott szavaikra, cselekedeteikre. Döbbenetes gyógyulások történtek már hipnózis által. Még a legsúlyosabb testi tüneteket is lelki bajok okozzák, ezért szükséges ezek feloldása. Dr. Alfred Brauchle egy huszonegy éves nőt gyógyított meg 2 éves bénaságából. Fejét, karját nem tudta felemelni. Az orvosok agydaganatra gyanakodtak, felnyitották a koponyáját is, de semmit sem találtak. Dr. Alfred kezelése alá vette a lányt, akiről az orvosok már lemondtak… intenzív lelki terápiával 7 hét kezelés után a lány teljesen felgyógyult. Dr. Alfred hangot is adott a több ezer kezeléséről, kutatásáról, orvosi dokumentációkról, még a 40-es években, amikor is ő úgy érezte végre átütő sikert ért el az orvoslás területén, vagyis többé már nem csak fizikai testként fognak az orvosok az emberre tekinteni, hanem a lélek és szellem gyógyászatot is jóval előtérbe helyezik.

„Nem ismerek még egy olyan módszert, amellyel ilyen gyorsan, ilyen sok emberen egyszerre lehet segíteni. Az üléseken nem csupán kezelni kell, hanem rá is kell nevelni őket saját szellemi erőik felhasználására, hiszen ezek az erők csodát tehetnek. A betegek testi, és lelki együttes kezelésével a legnagyobb sikereket érhetjük el. Az üléseimen részt vevő betegeket mindig alávetettük orvosi vizsgálatnak, sőt ha kellett, kezelésnek is. Végre megértették, mekkora szerepet játszik a lélek a betegségek keletkezésében és gyógyításában. A harminc éve még egyhangúlag győztesnek kihirdetett materializmus trónfosztása bekövetkezett. Túl sok mindent éltünk át és szenvedtünk meg ahhoz, hogy rájöjjünk végre, mekkora jelentősége van a szellemi energiáknak.” /Dr. Alfred Brauchle/

(Jelenleg 2016-ban az egészségügy a béka feneke alatt van….)


Önmagunknak kell javítani az egészségünkön és felelősséget vállalni életünk minőségért! Étkezéssel, edzéssel, légző gyakorlatokkal, meditációval, energia felvétellel, önszuggesztiókkal.

„Minden gondolat a személyiségünket, azaz a sorsunkat formálja. Ne gondoljunk negatív dologra, ne írjuk le, vagy ne mondjuk ki! Amíg nem vagyunk teljesen urai gondolatainknak és nem tudatosítjuk magunkban a gondolat hatalmas erejét, addig gyámoltalan kiszolgáltatottjai vagyunk ezeknek az erőknek. Ha azonban kézben tartjuk és irányítjuk őket, akkor ezek az erők a mi céljainkat fogják szolgálni. Ez döntő fontosságú az életünkben!” /Kurt Tepperwein/


Ha szeretnéd megélni ezeket a hatalmas kiaknázatlan belső erőforrásaidat, ha részese kívánsz lenni egy ilyen találkozásnak, velem, akkor bátran keress meg! Az ülések egy, másfél órásak, kellemes, tiszta környezetben. Tanfolyam hallgatóinknak ingyenes áprilisi hónapban. 

Nagy Szaffina

Táplálkozás és Életmód tanácsadó, író és előadó

Gasztro Blog: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/

Gasztro Weblap: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Facebook: http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

E-mail: info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!