Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. január 7., kedd

Kövi Szabolcs interjú Szaffina Fűszerkonyhájában



Ismert és kedvelt zeneszerzőnk és zenészünk, Kövi Szabolcs jelent meg nálunk, nagy örömömre! Imádom a zenéjét, és azt hiszem sokan vagyunk így. Zenéje átvisz bennünket egy más világba, átszellemülünk és gyógyít, nyugtat, felfrissít. Négyszemközti beszélgetést láthattok, Szabolcsot úgy, ahogyan egy koncerten tuti nem fogjátok hallani! Beszélgetünk a munkájáról, az életéről, a zenei pályájáról, és egy kicsit zenél is nekünk élőben!



Csütörtökön elviszem a kedves olvasókat, nézőket, egy távolabbi világba, a keleti tanításokba, még hozzá az ősi kínai filozófia irányába! Ez a tan sok mindent elárul az emberi szervezet működéséről, a mai napig ezt a módszert használják keleten az orvosok, ahol azért fizetnek, ha nincs beteg! Legalábbis teljesen más elbírálás működik, mint nálunk az egészségügyben, ahol a minél több recept és beteg számít. Nagy Karesz fog beszélni nekünk röviden, lényegre törően, pontosan mi, hogyan működik, és mit jelent a gyakorlatban ezt a filozófiát átültetni.

Ha tetszik a videó, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!