Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. szeptember 23., hétfő

Könyvajánló: Meggyógyulhatsz


Hulda Regehr Clark könyvét szeretném most megismertetni veletek.

A betegségek valódi okait és gyógymódjait tárja fel. Elsősorban a baktériumokról, fertőzésekről, gombákról, penészekről, atkákról, szennyező anyagokról, mérgező vegyszerekről és élősködőkről szól. A háztartástól elkezdve, a kozmetikumokig, a ruházkodás, a bútorok, a mindennapi életünkben általánosságban felbukkanó anyagokban előforduló veszélyforrásra figyelmeztet.

Azt mondja: „Csak két alapvető bajunk van: az élősködők és a szennyező anyagok. A paraziták bennünk élnek, felhasználják, amit megeszünk és belénk ürítenek. A szennyező anyagok a bennünk felhalmozódott méreganyagok, melyek gátolják szerveink működését. Ez a két dolog felelős minden problémáért.”

Hulda felfedezte hogyan tudjuk megállapítani, hogy valóban vannak-e bennünk élősködök, és hogyan tudjuk őket kiirtani. Melyek azok a szennyező források, melyeket kerülni kell a háztartásban, a kozmetikumokban, a polcainkon, a konyhában, a garázsban, és egyéb helyiségekben. Hogyan tisztítsuk meg a szervezetünket? És milyen étrendet javasol? De amiért a könyv nagyon érdekes, az nem egyszerűen egy „újabb mondjuk meg, hogyan legyél egészségesebb”, hanem a fő témája egy elektromágneses gép.

„Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 V) időtartamban (7 perc) és frekvenciatartományban (10Hz-500 000 Hz).”

„Amikor magam kipróbáltam a készüléket egy bennem lévő baktériumon, meglepődve tapasztaltam, hogy három másik, egészen más frekvenciával rendelkező baktérium is elpusztult. Ez még sohasem történt meg azelőtt. Amikor pedig olyan embereken próbáltam ki, akikben egy tucat különböző kórokozó volt, mindegyik parazita elpusztult.”

Bőven kifejti az áram hatását a szervezetre, és a parazitákra, sőt még egy útmutatót is találunk, hogyan barkácsolhatjuk össze házilag, fillérekből ezt gépet. Mindössze egy cipős doboz, egy darab drót, 9 voltos elem, csipesz, kondenzátor, fogó és még pár apróság kell hozzá. A részletes leírást és összeszerelési útmutatót elolvashatjuk a könyvben. (Aztán vagy szólunk a férjünknek, vagy egy villanyszerelőnek. : )

„Úgy gondoltam, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy ezt a készüléket akár otthon is elkészíthesse.”

Természetesen, aki nem kívánkozik ilyen feladatra, az meg is tudja vásárolni, vagy szakembert keresni.



A könyv két kötetes, az első részben ismerteti velünk a Zapper gép előnyeit, hatását, hogyan tudjuk mi magunk előállítani, és szinte az összes létező betegséget felsorolja, és számos gyógyulásról számol be. Szinte nincs is olyan betegség, amit ne lehetne kezelni Zapperrel. A sikertörténetek rengeteg erőt és reményt adnak azoknak, akik még most is szenvednek valamilyen nyavalyában. A második kötetben felsorolja azokat a szennyező forrásokat és anyagokat, amelyek veszélyforrásaink lehetnek. Érdekességképpen a legtöbbször a fogtömés jelenik meg. A fog higiéniáról külön fejezetet írt a könyvben Dr. Frank Jerome, fogorvos.

„Azok a páciensek, akik eltávolíttatják a fémtöméseiket, rendszerint megszabadulnak a különböző tüneteiktől.”

„Kadmiummal festik rózsaszínűre a kivehető fogsorokat! A kadmium ötször mérgezőbb az ólomnál, és szorosan összefügg a magas vérnyomással.”

„A tallium és a germánium együtt fordul elő a higanyos amalgámtömésekben. A tallium lábfájdalmat, lábgyengeséget és végtagbénulást okoz.”

Amennyiben eltávolítja a fémeket a szájából, az étrendjéből, a testéből és az otthonából, azok a melléből is távoznak. A ciszták összezsugorodnak, majd egyszerűen eltűnnek.”

(Dr. Frank Jerome)

De ezenkívül, a bútorápolók, a szappanok, tusfürdők, műanyag flakonok, sprayk, fogkrémek, festékek, dezodorok, csomagolások és még rengeteg más is nagyító alá kerül.

Külön recepteket kapunk hogyan állítsunk elő természetes kozmetikumokat, szemfestéket, rúzst, hogyan védekezzünk az ártó anyagok ellen és mit dobjunk ki végleg otthonról?

Ezenkívül, az ételekre is felhívja a figyelmet. Képekkel illusztrálva és bő felsorolásban közli velünk, hogy mi az, amit ehetünk, és mi az, amit nem. A termékek egytől egyig be lettek mérve a Zapper géppel. Recepteket is találhatunk, és tisztítási leírásokat. Kicsit más eszmét követ, mint egy nyers vegán, mert a hölgy, főleg a Zapper gépre esküszik, de pár hasznos információt az étkezésről innen is kaphatunk.

Amennyiben a nyers, vegán étkezéssel kapcsolatban szeretnéd lecserélni a konyhádat és megismerni a mindennapi mérgeinket, akkor nézd meg a videónkat:


A videónk megtekinthető ide kattintva!


Részletek a „Meggyógyulhatsz” könyvekből:

„A laposférgeknek - így például a szalagférgeknek - már sokkal bonyolultabb életszakaszaik vannak. Az áldozat megeszi őket egy kis piszokkal együtt. Miután kikelnek, az apró lárvák a kedvenc szervükbe vándorolnak. A szervezet egy cisztával tokba zárja őket. (…) Ha húst eszünk akkor, azzal együtt egy ilyen cisztát is megehetünk, ha az már előtte elszállásolta magát az állatban. A tokot rágás közben feltörjük a fogunkkal, a kis lárvát lenyeljük és ő már próbál is fejével a belünkbe kapaszkodni.”

„Mindenki, aki cukorbetegségben szenved, hordoz egy másik vírust is, a HA vírust a hasnyálmirigyben. Ez szemölcsként nő a bőrön, de gyorsan terjed a szervezetben, mint például a lépben vagy a májban, a hasnyálmirigy mellett.”

„A görcsrohamok okai mindig az agyban található Ascarislárvák. (…) Az Ascaris petéi mindenhol jelen vannak az állatürülékben: a kutyák, macskák, lovak, és disznók mind megfertőződnek Ascarissal. Ürülékük megszárad és leginkább a talajban lakozik, de a porral is szálldos. A földön játszó gyerekeknél elkerülhetetlen, hogy fel ne szedjék az Ascaris petéket. A peték kikelnek a gyomorban és az apró, mikroszkopikus méretű lárvák először a tüdőbe jutnak el. Itt egy vedlésen mennek keresztül, mely némi köhögést okoz.”

„Ha az ízületek fájnak a legegyszerűbb módszer zapperrel kiirtani az összes baktériumot. Mindennap kezelje magát a zapperrel, amíg a fájdalom elmúlik és talán végleg megszűnik, de fennáll a lehetőség, hogy állandó forrása van a baktériumoknak. A leggyakoribb forrásai a Staphylococcusoknak és a Streptococcusoknak az állkapocscsonton (régi foghúzások alatt vagy mellett) vagy a gyökérütegeknél, illetve az amalgámtöméseknél lévő apró tályogok.”

„A szívet leggyakrabban megszálló élősködő a Dirofilaria, a kutyák szívférge és a Loa loa, egy másik fonalféreg. Fejlődésük kezdeti stádiumában ezek a férgek olyan parányiak, hogy a legkisebb hajszálereken is átsiklanak. Rendkívül fertőzőek.”

„Az álmatlanság minden esetben nagy mennyiségű élősködő és baktérium jelenlétére utal.”

„A májban lévő epecsatornák megtisztítása a leghatásosabb módszer, amit a szervezet egészsége érdekében alkalmazhatunk. Nagyon fontos, hogy mielőtt a májtisztítást elkezdenénk csináljunk végig egy vesetisztító kúrát, irtsuk ki az élősködőket szervezetünkből, és ezenkívül a fogászati problémákat is oldjuk meg.”

„Csak két betegségünk van! Dolgok, (élősködők, amik belénk férkőznek vagy másznak és mérgező anyagok, természetellenes kemikáliák, melyeket tudtunkon kívül lélegzünk be, illetve eszünk meg.”

A könyvek itt megvásárolhatóak:


Ha tetszett a cikk, oszd meg másoknak is, hogy segíthess! Köszönöm!


Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!