Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2015. október 2., péntek

Corvinuson és Cegléden voltunk

 

Ismét fullon megtöltöttük a termeket, sok – sok érdeklődő vett részt mind két programon! Számomra ez annyira jó érzés! Köszönöm nektek! A Corvinus Egyetemen videót vetítettek a vegán életmódról, utána pedig rengeteg finomságot lehetett kóstolni! Tortákat és sütiket az Édes Élet Cukrászdától, almás pitét, a Kertkonyhától, aszalványokból készült csokis édességet, hű az mennyei volt! Pástétomkrémeket, vegán kolbászokat, mi szintén sós magyaros étellel készültünk, körözöttel, amin meglepődtünk, hogy több ember is mondta, bizony nem szereti a körözöttet, de az enyém annyira finom, nem túl fűszeres, hogy még nekik is ízlett! Juj, ez nagyon jó!!!

Cegléden pedig annyira kedvesek az emberek! Sokan miattunk jöttek el! Még a bio boltos is tudta kik vagyunk!! Hozzátenném példaértékű felszereltségű bio boltja van! Fantasztikus volt Cegléden lenni! Megnéztük a várost is. A kaszinó épületében voltunk, és nagyon jó témák voltak, a manipulációtól elkezdve a böjtölésig igyekeztünk mindent érinteni, hozzáteszem ehhez kellett egy ilyen nyitottságú csapat! Köszönjük a meghívást!Ezt a kis manólányt is Cegléden szereztük be.


Vegán tanfolyamokra, személyesre és online-ra is folyamatosan lehet jelentkezni!

Várunk Benneteket!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!