Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul májusban

Jelentkezz május 31.-ig online 2500 Ft/ vagy 3000 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. október 2., péntek

Corvinuson és Cegléden voltunk

 

Ismét fullon megtöltöttük a termeket, sok – sok érdeklődő vett részt mind két programon! Számomra ez annyira jó érzés! Köszönöm nektek! A Corvinus Egyetemen videót vetítettek a vegán életmódról, utána pedig rengeteg finomságot lehetett kóstolni! Tortákat és sütiket az Édes Élet Cukrászdától, almás pitét, a Kertkonyhától, aszalványokból készült csokis édességet, hű az mennyei volt! Pástétomkrémeket, vegán kolbászokat, mi szintén sós magyaros étellel készültünk, körözöttel, amin meglepődtünk, hogy több ember is mondta, bizony nem szereti a körözöttet, de az enyém annyira finom, nem túl fűszeres, hogy még nekik is ízlett! Juj, ez nagyon jó!!!

Cegléden pedig annyira kedvesek az emberek! Sokan miattunk jöttek el! Még a bio boltos is tudta kik vagyunk!! Hozzátenném példaértékű felszereltségű bio boltja van! Fantasztikus volt Cegléden lenni! Megnéztük a várost is. A kaszinó épületében voltunk, és nagyon jó témák voltak, a manipulációtól elkezdve a böjtölésig igyekeztünk mindent érinteni, hozzáteszem ehhez kellett egy ilyen nyitottságú csapat! Köszönjük a meghívást!Ezt a kis manólányt is Cegléden szereztük be.


Vegán tanfolyamokra, személyesre és online-ra is folyamatosan lehet jelentkezni!

Várunk Benneteket!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!