Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. október 28., hétfő

Várlak a teázóban kedd este



Hamarosan tényleg beköszönt a hűvös idő, és ilyenkor nagyon jó érzés beülni egy olyan teázóba, ami meghitt hangulatot varázsol. Nem rég jártam a veszprémi Mandorla teázó és kávézóba, és olyan érzésem volt, mintha hazamennék.


Kényelmes, puha fotelek, színes kavalkád mindenütt, bölcs idézetek és mandala képek a falon, fehér színű konyhaszekrény, amolyan igazi nagymamaféle kredenccel berendezett látvány konyha várt ránk. Jó ide betérni. Beszélgetni, teázni, felmelegedni.


Szeretnélek Téged is meghívni november 19.-én, kedd este, 18 órakor egy kellemes, beszélgetős klubestre. Kérdezhetsz tőlem, én igyekszem válaszolni, : ) viszek egy kis csíra kóstolót, és ha még nem vetted volna kezedbe a receptes könyvünket, most személyesen is megnézheted. (Venni egyelőre még csak e-bookban tudsz, mert elfogyott a nyomtatott, de ha kell, felírunk egy listára.) Ez a beszélgetés, főleg a téli felkészülésről szól, mit, hogyan együnk, hiszen rengeteg ilyen kérdés érkezik hozzám. Díjtalan a belépés! Viszont jó szívvel ajánlanám, hogy kóstold meg a finom teájukat! Itallapot itt tudod megnézni!

Számíthatok Rád? Ott leszel velem a teázóban? Készítünk fényképeket is, ezeket felrakjuk a blogra! : )

Nézd meg a plakátot , amit küldtem! Már most írd be a határidőnaplódba:

„November 19. kedd este,
18 óra, beszélgetés, Szaffinával.”

Kérlek, Olvasó, hogy oszd meg minél több helyen, hogy minél többen tudjanak róla és eljöjjenek! Köszönöm!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!