Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. július 12., kedd

Konzultációs nap!


Ma július 12.-én konzultációs napot tartok ingyenesen.

Ez a lehetőség azoknak a VIP tagjainknak adott, akik csütörtökön megkapták a lehetőséget ajándékként.

(Ezért is érdemes VIP tagnak lenni, mert sosem tudhatod, éppen milyen ajándékot, vagy előnyöket élvezhetsz!)

Ezen a napon, délelőtt 10 órától, délután 16 óráig, lehet kérdezni, és én válaszolni fogok rá, még az nap, azonnal. (Nyílván fogok ebéd szünetet tartani, tehát lehet előfordul, hogy várnod kell 20 percet, de itt leszek gép előtt, illetve mások is élni fognak ezzel a lehetőséggel, ezért türelmet kérek előre is.) Ezt a napot kifejezetten erre fogom áldozni!

Továbbiakban tervezem a személyes tanácsadás lehetőségét is, amennyiben erre lenne igény! (Ezzel kapcsolatban szavazást indítunk, lehet rá klikkelni. Kérem, csak olyan szavazzon, aki valóban el is jönne személyes tanácsadásra. Ez várhatóan Veszprémben történne, az Életmag Gyógyszövetség házában. Egy alkalom egy órát venne igénybe, ezalatt átbeszéljük a megoldandó feladatokat, és összeállítunk egy étkezési, életmódbeli rendet.)

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!