Oldalak

2012. január 10., kedd

Jó voltál?



Év végi cikkünkben már megemlítettem, ha valaki jó volt és becsületes, azt megajándékozzuk. Mit is jelent ez? Emlékeztek még a karácsonyi ajándékokra? A Karácsonyi diós torta videóra és a Karácsonyi ajándék ötletek könyvre? Szívünkből készítettük és adtuk, cserébe csak annyit kértünk, ti is becsületesen adjátok tovább. Nos, nekünk is van egy listánk, akárcsak a Télapónak, hogy ki az, aki becsületesen tovább is adta. Aki nincs fent a listán, annak nem jár….



Ajándékunk 2012 évre az élő ételek előadás videó, plusz 1200 Ft-os Bón, mely 2012 január 31.-ig beváltható bármelyik termékünkre, szolgáltatásunkra. Rendelésednél megnézzük fent vagy-e a listán, és értesítünk, hogy jár-e neked is az ajándék. Így fog működni.

Te jó voltál?

Minden VIP tag (2012-től a tanfolyamot végzők) megkapja az élő ételek előadás videót, amit e-mailben küldök, letölthető formában. Legyél te is VIP tag! Kezd el a vegán tanfolyamot még ma!



Mindent tudni akarok a vegán tanfolyamról. Magyarországon elsőként elméleti vegán tanfolyam. Tudj meg mindent, amit eddig csak akartál tudni a vegán nyers étkezésről.

Most 61 – 50 % kedvezményt adunk. Kattints IDE a részletekért!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése