Oldalak

2011. február 18., péntek

Victoria Boutenko: A nyers konyha legjobb receptjei



Ha péntek, akkor könyvajánló. Blogunkon, ide értem a több nyers vegán blogot is, (lásd jobb oldalt) számos finom, egészséges, nyers étel receptet olvashattok, egyszerűtől a bonyolultabbakig. Olvashattátok már Gitta: Élő ételes könyvét is, melyben szintén nagyon sok recept található. Ma egy olyan könyvet mutatok be, amely bemutatja a legalapvetőbb nyers ételek elkészítését, lépésről-lépésre.

Victoria Boutenkotól már olvashattatok könyvet, a könyvajánlóban.

Legújabb könyvében megmutatja azokat a technikákat, melyekkel Te is otthon egyszerűen elsajátíthatod a nyers konyha ”művészetét”. A konyhai eszközökre is kitér, mit érdemes beszerezni, ha áttakarsz térni erre az irányzatra. A könyv színes fotókkal illusztrált, így lépésről lépésre láthatjuk, hogy is készül el, a vitorlás hajó gombaflottával, Igor élő kenyere, és a pirozski, (orosz specialitás) a marinált zöldségek, hogyan is ”sül” ki a vörös áfonyás pogácsa, hogyan készülnek a piték, torták, és egyéb finomságok.

Részletek a könyvből:

„ Nagy örömmel ajánlom figyelmébe, ezt a könyvet. Az elmúlt tizenöt év alatt, mióta a családommal együtt nyerskoszton élünk, nyersételek receptjeinek ezreit kipróbáltuk. Az e kötetbe beválogatott recepteket mi a nyersétrend alapreceptjeinek tekintjük. ”

„ Ezért, hogy még világosabbá tegyük az ételek elkészítési módját, minden lépést fotókkal illusztráltunk. Ez egyúttal azt a célt is szolgálja, hogy bármely nő, férfi, illetve fiatal, akár tud főzni, akár nem, el tudja készíteni, illetve gusztusosan tudja tálalni ezeket az ízletes és tápláló nyersfogásokat. ”

„ A kötetbe egyszerűen elkészíthető és bonyolultabb ételek receptjeit is beválogattuk. Közülük némelyek ötcsillagos éttermek kínálatában is megállnák a helyüket, míg mások egyszerűek, könnyen elkészíthetők. ”

„ Családommal együtt meghívjuk egy gasztronómiai utazásra: próbálja ki valamennyi fogást.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése