![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGmK2tpxW2HNovtlp08sBlFZcpDLgvstyqPWs4a_9yzhicKFhjQGTiXIAVgN2BBPylb8NRaG5UHBne1t34ZEmf-6a9HY17DyTsCOy-6d4yMBOTAdH8L0HO-b2t2pT5DM7WFGjanyNShjTR/s280/Fagyi2+kicsi.jpg)
Karobport, sziruppal, áztatott aszalványokkal vagy nyers lekvárral, és növényi tejjel kikeverünk.
Tipp:
A tej lehet szója, rizs, vagy zab, illetve saját készítésű magtej.
Egészségre gyakorolt hatása:
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, színében és illatában a kakaóra nagyon hasonló, kicsit édesebb. Zsírtartalma alacsonyabb, és nem dugít annyira, mint a kakaópor. Kálcium tartalma viszont magasabb! Tartalmaz A, B1, B2, B3, B6, C vitamint, kálciumot, vasat, káliumot, nátriumot, foszfort, magnéziumot. Tökéletesen lehet vele helyettesíteni a kakaóport.
Egészségre gyakorolt hatása:
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, színében és illatában a kakaóra nagyon hasonló, kicsit édesebb. Zsírtartalma alacsonyabb, és nem dugít annyira, mint a kakaópor. Kálcium tartalma viszont magasabb! Tartalmaz A, B1, B2, B3, B6, C vitamint, kálciumot, vasat, káliumot, nátriumot, foszfort, magnéziumot. Tökéletesen lehet vele helyettesíteni a kakaóport.
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése