Oldalak

2016. április 12., kedd

Natura Nap Veszprémben


Spirituális nap a királynék városában Kálazi Ági tradicionális reiki mester szervezésében! Érdekes előadásokat hallgathattatok meg (köztük a miénket is), kezeléseken lehetett részt venni, mandalákat lehetett színezni, és azt ki is elemezték nekünk, Enrico zenei médium is jelen volt meditációs cd-ivel és könyvével, csodálatos mandala festményeket és ásvány ékszereket is láthattunk, vásárolhattunk.




Az ősi regenerációs filozófiáról tartottunk előadást, és a nap plusz ajándéka az volt, hogy aznap mindenkinek, aki kérte, ingyenesen felajánlottunk egy személyre szóló elemzést. Előadás után nyers, ízes, színes ebéddel vártuk a résztvevőket. 


Fotó: Izer János

Tálalunk…




A fotókat Vági Ilona készítette.



Köszönöm a segítőimnek és barátaimnak a lelkes támogatást! A fotózást, videó felvételt, zöldségek, gyümölcsök előkészítését, és tálalását, és a standon való helytállást! Köszönet: Vági Ilonának, Kiss Richárdnak, Nagy Karesznak, Izer Jánosnak.



Fotó: Vági Ilona

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és részvételével támogatta a rendezvényt! Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, könyvet vásárolt, és dedikálhattam! Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, kedves jó szavakat, dicséreteket, amiket tőletek kaphattunk! Külön köszönöm volt tanáromnak, Gulyás Évának hogy ismét láthattam és eljött!

Végül…. köszönöm annak, aki elcsente a dedikálós zöld tollamat, használja egészséggel!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése