Oldalak

2015. szeptember 2., szerda

Vegán Női Szépségek


Vegán Női Naptárt készítenénk 2016-os évre! Keressük a jövő év vegán szépségeit! Célunk, egy olyan naptár, amit jól esően teszünk ki a konyhába, jó érzéssel nézünk rá, nyers vegán recepteket, és gusztusos hölgyeket látunk. Célunk az, hogy a női test bájait és szépségeit fellebbentsük, motiválva ezzel női, akár férfi társainkat, a nyers vegán életmódra, az egészségre, a fiatalos, jó kinézetre! Mutassunk példát, hogy minden hölgy lehet csinos, magabiztos, egészséges, fiatal és szexi! Étkezésünkkel, receptjeinkkel, fotóinkkal tárjuk azt a világ szeme elé, hogy miért is érdemes vegán életmódot folytatni!  

Téged keresünk, ha szívesen lennél 2016 Vegán Szépsége!

Jelentkezési feltétel: betöltött 18. életév, vegán életmód, saját készítésű jó minőségű fotó, saját nyers recept, és hozzá saját készítésű jó minőségű fotó.

A jelentkező vállalja a megjelenést, reklámot, és vállalja a viszont reklámot is Facebook oldalán, honlapján, blogján, (aki rendelkezik saját bloggal, weboldallal azt is feltüntetjük) és a nyomtatási és szerkesztői díjakat. További részleteket e-mailben küldünk. Jelentkezni szeptember 30.-ig lehet. Aki előbb jelentkezik, az tuti bekerül, több jelentkező esetén facebook szavazásra kerül. Jelentkezz mielőbb! A fotókat, recepteket ráérsz szeptember 30.-ig beküldeni!

Nem tökéletes modelleket keresünk, hanem igazi, húsvér nőket, akik természetes szépségükkel, csillogásukkal, bájukkal szeretnék megmutatni a vegán életmód életérzését!

Miért érdemes jelentkezni? Akik bekerülnek a naptárba a 2016-os Nők Hetében is részt vehetnek! Minden jelentkező kap egy e-book példányt egyik receptes könyvünkből. A naptár nagyon jó promó ajándék is lehet vásárolóidnak, vagy szép ajándék szeretteidnek karácsonyra, újévre! És legfőképp reklám! A példányszámokról, megjelenésekről, és díjakról személyesen beszélünk, de egy nagyon elérhető, kivitelezhető árat próbálunk kihozni!

Jelentkezz mielőbb!

Jelentkezés: Az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre "Vegan Naptar" jeligével!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése