Oldalak

2014. december 19., péntek

Nyers Csokis keksz



Hozzávalók:

1 csésze áztatott dió, 1 csésze áztatott aszalvány (füge, datolya, mazsola keverék), karobpor, zabkorpa, kókuszreszelék

Elkészítés:

Egy csésze áztatott diót és egy csésze áztatott aszalványt (füge, datolya, mazsola keverék) aprítógépben vagy turmixgépben ledarálunk. (Turmixgépnél kevés tisztított víz is szükséges.) Beízesítjük mézes sütemény fűszerkeverékkel és kevés karobporral.
Amennyiben turmixgéppel készítettük zabkorpával tudjuk dúsítani a tészta állagát. Ez esetben több fűszerre és karobporra lesz szükségünk.

Formákba töltjük, kinyomjuk és kókuszreszelékkel, mazsolával díszítjük.

Jó étvágyat hozzá!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése