Oldalak

2014. július 29., kedd

Telki Egészségnap beszámoló


Jó páran eljöttek a vasárnapi rendezvényre, nyers ételkóstolás és előadás is volt,


illetve Both Gábor tartott előadást Anasztázia előadásairól és az Útmutató az Élethez a Föld nevű bolygón című könyvbemutatójáról,


és arról hogy hogyan lehetne még élhetőbbé tenni az életünket, az önfenntartásunkat. Hozzám is sokan fordultak tanácsért, hogyan étkezhetnének egészségesebben, beszélgettünk a gyermekétkezésről, receptekről, mit hogyan készítsünk, illetve 1. vegán receptes könyvemet és 2. vegán receptes könyvemet is dedikáltam.


Lehetett játszani, festeni is. Így kicsik, nagyok is megtalálták a szabadban és bent is a helyüket.


A meditációs zenét Cameleonrecords kiadó Cd-iből válogattuk.

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!  

Aki szeretné a recepteket, a 1. receptes könyvemben és a 2. receptes könyvemben megtalálhatja, postán is tudom küldeni. Aki pedig a meditatív zenéket szeretné otthon is hallgatni, azoknak is tudok küldeni egy 8 db-os csomagot, 3000 Ft-tal kedvezőbben, ha érdekel írj, vagy hívj! 1 db Cd-t ajándékba is adunk, 1 db receptes könyv mellé. 2 db receptes könyvhöz, 2 db jár ajándékba. Mind a 8 db meditációs Cd ajándékba jár, a Vegán Tanfolyam mellé, júliusban. 

Köszönjünk mindenkinek, aki eljött, és támogatta a rendezvényt!

Reméljük hamarosan ismét találkozhatunk veletek!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése