Oldalak

2014. július 14., hétfő

Ezo Expon voltunk, szuper volt!


Egy kis ízelítő képekkel, milyen jó hangulatban is telt el a hétvégi Ezo Expo. Rengeteg kiállító, sok érdeklődő, és érdekes előadások kísérték a rendezvényt. Nálunk lehetett csírákat kóstolni, ajándékba receptes kártyákat osztogattunk, receptes könyveket (receptes könyv 1 és receptes könyv 2) dedikáltam, és újdonságként a Biogold Natur Kft termékeivel is meglehetett nálunk ismerkedni.


Ezoterikus és egészség témában bővelkedett a rendezvény, két napon át, kristályok, gyógyító ásványok, mandalák, selymek, könyvek, mérések gazdagították a programot.


A megfelelő hangulatról pedig a Chameleon Records Hungary együttes gondoskodott, profi a cd-jük, meditációs, elmélyülős, spirituális hangulatba visznek át, az egész lelket átjárja és felpezsdíti! Minden cd-n más-más mandala kép látható, gyönyörű színekkel, motívumokkal gazdagítva, a hét csakra színei alapján. Zenéjük különleges atmoszférát teremt, mindenkinek szeretettel ajánlom! Amióta haza hoztam a cd-jüket csak azt hallgatjuk! És nem utolsó sorban nagyon barátságosak a zene ”alkotók”, nagyon jó fejek! Érdemes őket megismerni! Az egyik legjobb együttes, akiket ismerek!

Egy kis ízelítő:







Jövőre ismét ugyanitt, reméljük akkor már előadást is tartunk, ami nálunk sohasem unalmas! : )


Következő programunk: most szombaton, július 19.-én, Balatonhoz közeli faluban, Szentkirályszabadján, a Nemzedékek Házában tartunk Egészségnapot, több fogásos kóstolóval, előadásokkal, aki tud, az jöjjön!

A rendezvény zártkörű, és az ételkészítés mennyisége végett előre kell jelentkezni, és fizetni, legkésőbb szerda estig várjuk a jelentkezőket! Csak megfelelő létszámnál tartjuk meg! 

Jelentkezés:  szaffina@citromail.hu

Mobil: + 36 70/ 408-4145

Nyers ételkészítő Tábor

Nyári, Élő Ételkészítő Táborra még lehet jelentkezni!
Ha szeretnéd, hogy a te faludba, vagy városodba is ott legyünk, előadást, kóstolót tartani, akkor protezsálj be bennünket különböző rendezvényekre, vagy szervezz egy közösségi napot, és írj nekünk!

Szeretettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése