Oldalak

2013. szeptember 24., kedd

Petrezselyem pestó



Rengeteg petrezselymet kaptunk a családtól, köszönet érte, készítettünk belőle salátát is, de mivel így is nagyon sok maradt gondoltuk kipróbáljuk pestóként is.

Az ötlet bevált, így is nagyon finom lett, ízletes, bármire kenhető, vagy ehetjük saláta mellé is, és üvegekben, hűtőben tárolva, hosszabb ideig is eltartható. (Azt, hogy pontosan mennyi ideig azt sajnos nem tudom, mert nálunk hamar elfogyott : ) )

Ugyanúgy készítettem, mint a többi pestót. A petrezselymet leturmixoltam hidegen sajtolt olajjal (én a Biogold hármas olaját használom), és Himalája sóval megsóztam, majd üvegekbe raktam. Hűtőben tároljuk.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése