Oldalak

2013. március 5., kedd

Minden fülben orvosság


Hamarosan megérkezik a tavasz, mely nem csak a természet újraéledését hozza el. Mi emberek is szeretnénk új energiákkal, és a természettel egyensúlyban megélni a változást.

A megújulás része, a nagy téli pihenés után a testünk karbantartása, energiáinak újraélesztése, tisztítása.
Ebben a folyamatban sok segítséget adhat, egy olyan módszer, ami biztonságosan és mellékhatásoktól mentesen segíti a tisztítást, vagy akár az ideális testsúly elérését.

Ilyen módszer a fülakupunktúra.

Javítja az anyagcserét, kiüríti a felhalmozódott folyadékot a kötőszövetekből, oldja a feszültséget. Csökken az ingerlékenység, javítja a kedélyállapotot. A testben felhalmozódott salakanyagok távozása fokozatosan történik, így nem kell tartani attól, hogy a szervezet nem bírja a méregtelenítést. A máj és a vese működését serkenti, amit a megfelelő diétával(nyers, de legalább vegán étrend), és folyadékbevitellel (gyógyteák) lehet nagymértékben segíteni.

Ezzel a módszerrel, heti 1-2 kg súlyvesztésre lehet számítani, melyhez hetente 2-3 kezelésre van szükség. A kezelések alatt hagyományos akupunktúrás tűt használunk, kezelések között pedig tartós mikrotű segíti a hatékonyságot.
4 hét alatt már elérhető egy komoly változás. Ennek megtartását 2 havonta emlékeztető kezelésekkel lehet támogatni.

A fülakupunktúrás kezelés nem csak azokra a területekre fog hatást gyakorolni, amire mi szeretnénk. Az elért változásokkal sokkal energikusabbak, fittebbek, vidámabbak, és boldogabbak lehetünk.

Kellemes megújulást kívánva, ajánlom magamat:


Kuhár Zoltán Ferenc

Természetgyógyász

30 / 336-0317


Ajándék táska jár minden hölgy vásárlónknak a Nők hetében.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése