![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimdigE6-1Hzblj3RerNA3HNvnLHQ3SJ3dNLbjOcPwyFh0MVIhqplX6SW3sl1pNuhkJLgMpYMXSg2GcrvzID40yEHGG3ztxhjNUB5U0p9LKeTBxgBdW6PRiCagU5WVcoSkJ2iSKavCCF_Y/s280/Ribizli+turmix.jpg)
Imádom a ribizlit! Enni, inni! A mamánál jó sokat szedtünk, így bőven ehettünk is, és a nagy részét pedig lepréseltem lének.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizvr3-gi7pAU1R7z2N6Tcjy8IX8hDzHU2hijtM_rtsAekXHrg065uKwqlJRgqRzgAAnAPhyphenhyphenIcCjgsJWZbzRbBLwpgg_TiM8vgGPSEclT6PRvV-FjGLr9SCaqJq9xu9TV4aKfZ0PME3mNg/s280/Ribizli+szarazanyag.jpg)
A maradék szárazanyagot, ami lényegében a ribizli magja, kiszárítom, akárcsak a szőlő magokat, és ledarálom. A magok is értékes anyagokat tartalmaznak.
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése