Oldalak

2017. január 24., kedd

Férfi ételek


Melyek azok az ételek, növényeink, melyek erősítik a férfiak falloszát és termékenységét? Némely növények a prosztata védelmét szolgálják, más növények pedig vágyfokozó szerként, vagy teljesítménynövelő ételként kerülhetnek a férfiak tányérjára. Lássuk melyek ezek a zöldségek, és gyümölcsök! Hogyan növeljük a férfiak potenciálját? Hölgyek, jegyzeteljetek!

Tökmag


A tökmag erősíti a prosztatát. Tartalmaz E- vitamint, szelént, mangánt, rezet, cinket, gazdag fehérjékben, és esszenciális zsírsavakban. Megtalálható benne az omega-3 - zsírsav.

Édeskömény:

Erjedés, és puffadás gátló, emésztést segíti elő. Férfiaknál pedig prosztata erősítésére alkalmazható.

Füge:


Sok magot tartalmaz és párban nő. A férfi hímivarszervét erősíti és a spermák számát növeli.

Jót tesz a bélmozgásnak, így székrekedéskor kiváló, erősíti az immunrendszert. Vizelet és hashajtó, jó köptető hatású, kiváló energiaforrás. Megfázás, láz esetén is alkalmazható. Karotin, B1-, B2-, C-vitamin, vas, mangán, kálium, kalcium, vas, bróm található meg benne.

Avokádó:



Csökkenti a koleszterin szintet és jótékony hatást fejt ki az érrendszere mivel telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Külsőleg táplálja a száraz bőrt. Serkenti a melatonin termelését (alváshormon) a benne található B vitaminjainak köszönhetően. Tartalmaz A, B1, B2, C, és E vitamint. Az avokádó régóta ismert afrodiziákum, azték neve herefát jelent.

Brokkoli:



A brokkoli tartalmaz több olyan vegyületet, amely képes megállítani, megelőzni, sőt visszafordítani a daganatok kialakulását, pl: a sulforaphan vegyület. Petefészekrák, prosztatarák, gyomorfekély kialakulását gátolja. C, A, B1,B2,B6, E vitamint, és jelentős káliumot, kalciumot, magnéziumot, nátriumot, vasat, cinket, és foszfort tartalmaz.

Petrezselyem:

Vizelethajtó, és étvágyjavító, vesekő, és vesehomok megelőzésére ajánlják. C vitamint is tartalmaz, és fokozhatja a nemi vágyat!

Zeller:

C-vitamin, nátrium, kalcium, foszfor, vas, magnézium, és kálium található benne. Erős vízhajtó hatású, serkenti a vesét, vértisztító, és serkenti a nemi vágyat.

Banán:



Kétszer annyi energia van benne, mint a többi gyümölcsben, pl: alma, körte, narancs. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, (a magnézium, és a kálium jó hatással vannak a vérnyomásra) kalciumot, cinket, és szelént. Magas a szénhidráttartalma, de ettől nyugodtan lehet fogyasztani!

A, B, C, E, B6, vitamint tartalmaz. Nem hasonlítható össze a hagyományos ételek szénhidráttartalmával, melyek csak rakódnak a belekben. A banán nyugtatóhatású, ugyan akkor szexuális vágyfokozó szer is, hát hogyan lehet egyszerre nyugodt is tőle az ember, és tüzes is, mindenki próbálja ki, milyen hatást gyakorolt rá a banán!

Kókusz:



Jó energiapótló. Vizelet és hashajtó hatású. Segíti az emésztés, és a székelést. A kókusz húsa gazdag telítetlen zsírsavakban, leve kiváló természetes üdítőital, és mindkettő alkalmas a fáradékonyság leküzdésére, és a tüdő erősítésére. A kókuszlé vizelet- és hashajtó, valamint vértisztító hatású is egyben. A kókusz egy energiabomba, ezért a fogyasztása feltétlenül ajánlott fáradékony emberek számára. Teljesítménynövelő hatása miatt a sportolók étrendjének is elmaradhatatlan eleme. A gyomorra is jótékony hatással van, enyhíti a görcsöket és a bélrendszeri betegségeket.

Holnap egy kis Motivációval várom a férfi olvasókat ;)


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése