Oldalak

2011. szeptember 2., péntek

Hajagi Családi Sport Nap


-„Bumaga, Bumaga!”- hangzott az orosz katona szájából az ismeretlen szó. Nem tanultunk oroszt, a katona meg csak hadonászott a puskájával… „bumaga, bumaga”- ismétli, mi meg csak nézünk értetlenül….mutogat valamit az erdő felé, és elhangzik, valami robot féle szó is…mit akar tulajdonképpen?!

Már-már kerestem a kandi kamerát, mikor végül is barátságosan megszólalt magyarul. Orosz katonának öltözve, ő fogadta a programra érkező vendégeket.



Harckocsival hozták vitték a vendégeket, különböző túrákra. Barlang és gyógynövénytúra is volt, éjszakai csillagvizsgáló, le lehetett menni a földalatti bázisra is, és előadások, kiállítások is voltak a bunkerekben, ami katonai bázisként működött.


Kilehetett próbálni egy fénykép erejéig a harckocsit.


A katonák eligazították a vendégeket…na nem úgy….. :)


Lehetett jönni hozzánk étkezési tanácsot kérni, regenerációs elemzést kérni, amit sokan meg is tettek, örömmel dedikáltam könyveket, és osztottam ajándékot.

Bácskai Péter a főszervező, aki feleségével Zsuzsával szervezte meg ezt a nagyon jó programot. Kicsik sem maradtak ki a szórakozásból, számunkra volt játszósarok, sportprogramok nyereményekkel. A rendezvény végén egy utazást lehetett nyerni…. hát nem mi nyertük meg… : ( De gratulálunk a szerencsés nyertesnek!


Még egy interjúra is futott idő a Tv kettővel. Az interjú megnézhető ITT.

Köszönjük Bácskai Péternek és Zsuzsának a lehetőséget, hogy egy remek programon részt vehettünk!

A képekért köszönet Ürmös Istvánnak a http://globalvision.hu/ oldal tulajdonosának.

További képek érhetőek el a rendezvényről ezen az oldalon.


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése