Oldalak

2011. május 9., hétfő

A Hét kérdése: Miért érdemes jönni?


Miért érdemes az ételkészítő tanfolyamra jönni?

Biztos neked is eszedbe jutott már, hogy hogyan készíts el egy általam leírt receptet. Vagy jártál úgy, hogy elkészítetted, de nem voltál vele teljesen elégedett. Valamilyen íz, összetevő még hiányzott. Vagy nem volt megfelelő az állaga, nem úgy állt össze, ahogy szeretted volna.

Eszedbe jutott ilyenkor, mit csinálhatnál másképp?

Hogyan készíti el más?

Egyáltalán hogyan lehetne még máshogy is elkészíteni?

Illetve nyers vegánként hogyan lehetne kedvenc, magyaros receptjeidet újra az asztalra varázsolni?

Az ételkészítő tanfolyamon nem csupán technikákat, fogásokat tudsz elsajátítani, de hasonló érdeklődésű emberekkel is tudsz ismerkedni.

Ezen a héten, május. 14.-én, szombaton 10.00-tól, - 14.00-ig az AHIMSZA központban (Veszprém, József Attila u. 9.) várlak szeretettel ételkészítő tanfolyamra.

Milyen ételeket fogunk készíteni?

Szilvás gombócot, Rakott kelt, Adzuki bab főzeléket, Nyers rizst, Lecsót, Magtejfölt, fogunk készíteni, ez mellett még turmixolunk zöld levet is, friss zöldségekből, gyümölcsökből.

Szeretnél Te is jönni?

Akkor jelentkezz, mert a határidő holnap este lejár!

Kedd, május. 10.!

Csak megfelelő létszám esetén tartjuk meg!

Részvétel: 7500 Ft/fő, VIP kártyával: 6000 Ft

Jelentkezés: szaffina@citromail.hu


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése