Oldalak

2011. november 15., kedd

Diótejföllel töltött uborka kosár

Fogadjátok sok szeretettel Jakab Ibolya receptjét.


Hozzávalók:

2 dl dió tejföl
só, bors ízlés szerint
citrombors (érdemes kipróbálni)
1 gerezd fokhagyma
1 kevés citromlé (hogy ne barnuljon meg)
kígyóuborka

A kígyóuborkából kosárkákat formálunk, a maradék uborkát összenyomkodjuk villával, majd a fűszerekkel, citromlével és az elkészített diótejföllel összekeverjük. Végül a kis kosárkákat megtöltjük az elkészített krémmel.

Egy kis kreativitás ;)


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

2 megjegyzés:

  1. Olyan, mintha napozni indulna a pingvin melegebb éghajlatra! :) Ötletes nagyon!
    És milyen ízletes...Hm..

    VálaszTörlés