tag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post8212047795105814045..comments2023-06-22T12:31:45.612+02:00Comments on Szaffina fűszerkonyhája: 65 FT EGY LITER TEJ!Nagy Szaffinahttp://www.blogger.com/profile/11692032473596527065noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-63503869578609815702014-02-18T15:44:09.307+01:002014-02-18T15:44:09.307+01:00Nem tudom általában mennyi gramm egy csomag. Kb: 5...Nem tudom általában mennyi gramm egy csomag. Kb: 500 gramm. De érdemes kitapasztalni. Nagy Szaffinahttps://www.blogger.com/profile/11692032473596527065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-15200918377578046602014-02-18T11:54:44.737+01:002014-02-18T11:54:44.737+01:00Az mit jelent, hogy "Rizs esetén fél csomag 1...Az mit jelent, hogy "Rizs esetén fél csomag 1 literhez." ??? Az mennyi? :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-24211132127256275592014-02-18T09:51:33.033+01:002014-02-18T09:51:33.033+01:00Szia! Ízesítheted még stvíával is, de akkor édeseb...Szia! Ízesítheted még stvíával is, de akkor édesebb lesz, amúgy a zab tej önmagában is édeskés. kóstold meg a tejet csak úgy önmagában, szerintem úgy is finom! De konyhasó helyett ( ha ez lenne a probléma) ajánlanám a Himalája és a Parajdi sót. Remélem tudtam segíteni! :) <br /> Nagy Szaffinahttps://www.blogger.com/profile/11692032473596527065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-20460729076120297102014-02-17T20:32:23.645+01:002014-02-17T20:32:23.645+01:00sziasztok, nem használok sót, hogyan lehet ezeket ...sziasztok, nem használok sót, hogyan lehet ezeket izesiteni még?trhttps://www.blogger.com/profile/10367059636924833242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-89706610338918898132013-01-23T08:04:06.553+01:002013-01-23T08:04:06.553+01:00Köszönöm szépen. AnnamariKöszönöm szépen. AnnamariAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-81353414964710833722013-01-22T14:48:00.011+01:002013-01-22T14:48:00.011+01:00Kedves Annamari! A teljes gabonaszemekből készítjü...Kedves Annamari! A teljes gabonaszemekből készítjük. A pelyhek már feldolgozottak, a legtöbb, persze attól függ milyet vásárolsz, de a legjobb mindig a teljes, egész szem. Nagy Károlyhttps://www.blogger.com/profile/05355432082094267093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4818766024318621287.post-25040548651089911752013-01-22T14:06:51.535+01:002013-01-22T14:06:51.535+01:00Kedves Szaffina!
Azt szeretném megkérdezni, hogy t...Kedves Szaffina!<br />Azt szeretném megkérdezni, hogy teljes gabona szemből kell készíteni a tejeket, vagy használható pehely is?<br />Köszönettel,<br />Annamari Anonymousnoreply@blogger.com