Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. július 24., kedd

A tanácsadói segítség sokszor életet menthet!



Sok embernek segítettem már az elmúlt egy évtized alatt tanácsadói munkámmal. Legyen szó egészségről, étkezésről, lelki, szellemi bajokról…. Különféle formákban vették tőlem át az emberek az oldó formulákat: írásaim, cikkeim, könyveim, videóim, skyp, e-mail, messenger, személyes tanácsadás, hipnózis, regresszió, reflexológia. Mindenki nagyon hálás volt és elégedett, és valóban történtek óriási átalakulások, míg másoknál kisebbek, de valóban volt, hogy életet mentett…. Az emberekben ott maradnak a fájdalmak, sebek, és oldószert nem találnak… talán nem is tudják hogyan és hol keressék… A tanácsadás máshol természetes, itt még mindig picit szkeptikusan, távolról figyelik, de közben mindenki vágyik rá….
Nap, mint nap látom szükség van a munkámra különben nem írnék most.. és nem lenne sok levelem, sok felkeresésem… A tanítókra, tanácsadókra, gyógyítókra, füvesasszonyokra, bábákra, orvosokra, természetgyógyászokra és egyéb más terápiás szakemberekre szükségünk van!
Amivel én tudok segíteni:
Tanácsadás egy óra velem e-mail vagy messenger útján.
Tanácsadás egy óra velem 😍személyesen.
Hipnózis, regresszió, emlékek feltárása, előző élet, oldások: (ez több órát is igénybe vehet)
Talpreflexológia, megmasszírozom minden szerved, és az elváltozásokat, betegségeket is meg lehet állapítani, illetve gyógyítani. (Nem csak ezzel ez is egy plusz módszer) 

Bővebb információ hipnózisról és reflexolgiáról:

Vegán Tanfolyam online, könyveimmel, hanganyagaimmal, videóimmal:

Jelentkezni minden esetben kizárólag PRIVÁTBAN! Csak olyan jöjjön, aki valóban akar segítséged, gyógyulást és meg is fogadja a tanácsom! Panaszkodó, negatív, energiát nyerni akaró emberek vagy szkeptikusok, netán kétkedők nem kell hogy jöjjenek! :) Az adott problémát röviden tömören kérem megfogalmazni, 3-4 mondatban! Tényszerűen! Aki, nem tartja be, nem teszi meg amit mondok, nem változtat, azt nincs alkalmam fogadni. (Hivatalos okiratokkal is tudok szolgálni akit ez tesz boldoggá :) de az nem érti a tudás nem iratoktól fog függeni, annak ajánlom a nyugati orvosokat. :) )

Szaffina Nagy, 🌀 Spirituális Életmód tanácsadó, író

Vegán gasztronómiai egészség oldalam 🥦:

(kép: Doreen Virtue arkangyal kártya)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!