Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2016. december 1., csütörtök

Meditációs Cd Karácsonyra


Az Univerzum öt őseleme: Tűz, Föld, Fém, Víz, Fa, energetikai kölcsönhatásban rezegnek egymással, erősítve és szabályozva egymást. Ezek az erők hatással vannak bolygónkra, környezetünkre, az ember személyiségére is meghatározó lehet, és az emberi szervezetre is befolyással van, ezen belül a szervrendszerekre és Jin-Yang szervekre is. „Az Öt Őselem Meditáció” segítségével harmóniába hozható a szervek és szervrendszerek közötti kiegyensúlyozott működés. Mély meditációban, transzban, tapasztald meg az Univerzum öt őselemét!

„Az Öt Őselem Meditáció” hanganyag részlet, Nagy Szaffinától (a teljes meditáció közel 1 órás).Hipnotizőrként és életmód tanácsadóként várom kedves vendégeimet, mivel a tudatalatti és a gondolatok, érzések tisztázása, és rendezése lényeges feladat az egészség érdekében. Meditatív Cd-im segítik az ellazulást, relaxációt, és önszuggesztiós pozitív gondolatokkal építő hatással vannak a személyiségünk fejlődésére.


Az Öt Őselem Meditációs Cd karácsonyra most 1000 Ft-ért a tiéd lehet! + 540 ft postaköltség! December 16.-ig lehet rendelni kedvezményes áron!

Pesten is átvehető így nincs postaköltség.

Kérlek, írj e-mailt nekem az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Öt Őselem Meditációs Cd” tárggyal!

Köszönettel:

Nagy Szaffina

életmód tanácsadó, hipnotizőr, író, előadó


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!