Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. december 1., csütörtök

Meditációs Cd Karácsonyra


Az Univerzum öt őseleme: Tűz, Föld, Fém, Víz, Fa, energetikai kölcsönhatásban rezegnek egymással, erősítve és szabályozva egymást. Ezek az erők hatással vannak bolygónkra, környezetünkre, az ember személyiségére is meghatározó lehet, és az emberi szervezetre is befolyással van, ezen belül a szervrendszerekre és Jin-Yang szervekre is. „Az Öt Őselem Meditáció” segítségével harmóniába hozható a szervek és szervrendszerek közötti kiegyensúlyozott működés. Mély meditációban, transzban, tapasztald meg az Univerzum öt őselemét!

„Az Öt Őselem Meditáció” hanganyag részlet, Nagy Szaffinától (a teljes meditáció közel 1 órás).







Hipnotizőrként és életmód tanácsadóként várom kedves vendégeimet, mivel a tudatalatti és a gondolatok, érzések tisztázása, és rendezése lényeges feladat az egészség érdekében. Meditatív Cd-im segítik az ellazulást, relaxációt, és önszuggesztiós pozitív gondolatokkal építő hatással vannak a személyiségünk fejlődésére.


Az Öt Őselem Meditációs Cd karácsonyra most 1000 Ft-ért a tiéd lehet! + 540 ft postaköltség! December 16.-ig lehet rendelni kedvezményes áron!

Pesten is átvehető így nincs postaköltség.

Kérlek, írj e-mailt nekem az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Öt Őselem Meditációs Cd” tárggyal!

Köszönettel:

Nagy Szaffina

életmód tanácsadó, hipnotizőr, író, előadó


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!